Tudatos álmodáskor ti miket szoktatok álmodni?
Hogy megy ez z egész? Most szeretném kipróbálni ezt a dolgot, de vannak még nem tiszta részek.
Milyen ez az egész? Elalszol és tudod, hogy álmodsz. De mennyire tudod ezt befolyásolni? Mármint tényleg azt tehetsz amit akarsz, oda kerülhetsz, ahová akarsz? Tudsz repülni meg ilyenek? :D
Mennyire valóságos ez a dolog? Pl. én esténként van, hogy történeteket találok ki, esetleg beleszövöm magam a történetekbe és mivel vizuális vagyok így lényegében "látom" az egészet. De csak elképzelem, tehát nagyon nem valóságos.
Ettől mennyire különbözik?
Ja, és ha nem szeretnétek ezekre válaszolni, akkor itt a fő kérdésem: Ti miket szoktatok álmodni? mi volt a legjobb álmotok? Milyen volt?:D
Én most épp egy drow hadjáratban vagyok Mélysötéten (R.A. Salvatore univerzuma), varázsló vagyok és egy csomó katonával meg papnővel kutyagolok egy rohadt alagútban már 3 álom óta...
Nálam ez úgy van hogy tudom hogy most "a másik világban" épp alszom és menetelés közben gondolkodok is hogy vajon reggel ha felkelek, fáradt leszek-e. De pl. az időben nem tudok ugrani, rettentő unalmas ez a folyamatos kutyagolás de már 3 álmot végigkutyagoltam, csak remélni tudom hogy vége lesz, jó lenne valahogy "beletekerni" de nem megy. Amúgy érdekes, mert a legapróbb részletekig ki van dolgozva de a "forgatókönyv" nem az enyém, nem tudom hogy pl. mikor állunk meg vagy konkrétan mi ellen is megyünk harcolni. Vagy ha hátraküldenek valami jelet akkor olyan mintha reflexből tudnám hogy mit kell csinálni de pl. a legutóbbi álomban kellett varázsolni és egy kicsit féltem hogy mi lesz ha nem sikerül, elvégre én ezt csak álmodom. Meg megfigyeltem hogy valami teljesen más nyelven beszélek de nem tudom beazonosítani. Odalent hőlátással és jó hallással lehet tájékozódni és az első ilyen álmomban kb. azt hittem hogy meghalok mert nem tudtam értelmezni a többiek hőfoltjait. Második alkalommal könnyebb volt és a harmadik óta észre sem veszem hogy nem úgy látok mint a valóságban. Tehát valamiféle tapasztalat is van. Kisgyerek korom óta hasonlóan álmodok, de eddig ez a legrészletesebb az összes álmom közül.
Vagy régebben volt egy olyan álomsorozatom, ahol labirintusokból kellett kijutni és ott is sokszor tudtam hogy pl. ha akarok akkor át tudok menni a falon mert ez álom.
Amúgy halál komolyan azon szoktam gondolkodni, hogy vajon a többiek akik ott vannak, ők is álmodják ezt? És hogy ébren vajon kik ők? :D
Olvass utána hogyan tudsz gyakorolni.
Nekem elég könnyen sikerült.Kb.1 hetet gyakoroltam, aztán hirtelen abbahagytam, mert féltem az alvási paralízistől.De egyik éjszaka megtörtént.Sétáltam az utcán, ránéztem a két kezemre és rájöttem hogy csak álmodok.Magyaráztam az embereknek az utcán hogy értsék meg, csak én álmodom őket, de lehülyéztek, meg mindenfélék mondtak rám.Aztán emlékszem hogy ott álltam az utcánkban és dörgött az ég.Mondtam hogy most csapjon bele a villám az aszfaltba és belecsapott.Aztán azt kívántam hogy jöjjenek valamilyen repülő cuccok, jöttek és én felültem rájuk.Elrepültem valahova, ilyen kis faházba és lefeküdtem aludni.Egy idő után felébredtem a saját álmomban, valakinek magyaráztam, hogyan lehet átvinni az álomból a való világba a dolgokat.Utána kinéztem magamnak valakit az utcán, szexelni akartam vele.Simán belement, de arra emlékszem hogy már félig levetkőzött és mondta hogy "csak nehogy meglássák", miközben lófejű alakok néztek befele a ház ablakán, hogy mit csinálunk.Sajnos nem sikerült szexelnünk, mert itt felébredtem.
S amikor felébredtem, azt hittem hogy az álmomban ébredtem.Világos, fehéres fény volt mindenütt, tompult voltam és meg akartam nézni a kezemet hány ujjam van, hogy még álmodom-e, de akármilyen gyorsan akartam forgatni a kézfejemet, csak lassított felvételben láttam.S ilyen fehér-rószaszín körök forogtak mindenfele, amerre néztem.Azért néztem meg az ujjaimat, mert azt mondták hogy az álomban sosem 5 ujjad van, hanem több vagy kevesebb.Utána kimentem az előszobába megnézni a tükörben az arcomat, hogy el van-e torzulva.De teljesen normális volt, úgyhogy tudtam hogy felébredtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!