Mik a tudatos életmód "szabályai"?
Soha, semmit ne hamarkodjál el. Cselekedj megfontoltan.
Minden téged érintő témában végezz kutatást, legalább az interneten. Egy téma minden aspektusát olvasd el, és vizsgáld meg.
Ne az érzéseid, megérzéseid alapján dönts, hanem a logikus következtetések után. Kivéve szerelmi, családi kapcsolatok, mert ezekben az érzelmek fontosak.
Ne a többieket kövesd, hanem használd a józan eszedet, mert előfordul, hogy a tömeg megy rossz irányba.
A tudatos gondolkodás azt jelenti, hogy mikor valamit csinálsz, arra összpontosítasz és nem valami egészen máson jár az eszed. Nekem ehhez teljes ellazultság kell, amikor kiürítem a fejem, de olyankor tényleg 100%-ig odafigyelek és nem tereli el semmi a gondolataimat.
Ez azért van így, mert imádom, amikor a gondolataim egész nap szárnyalhatnak.
Amikor nem azt mondod, hogy áhh elegem van, nem csinálom tovább...hanem azt, hogy igenis meg tudom csinálni. Tudatában vagy a következményeknek. Tudod, hogy minden a döntéseinkről szól. Tudatos életmód szabályai közé sorolnám esetleg Buddha tanításait...esetleg az egészséges táplálkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!