Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » A vonzás fordítva sült el. Mi...

A vonzás fordítva sült el. Mi történhetett, mit csináltam rosszul?

Figyelt kérdés

Megszakadt a kapcsolatom egy személlyel. Vissza akartam vonzani az életemben, mert nem éreztem lezártnak a dolgot, de csak még rosszabb lett a helyzet, a maradék kapcsolatunk is megszakadt egyik napról a másikra, ezt pedig ő kezdeményezte. Mi történhetett?

(privátban írok részleteket)

2018. márc. 12. 12:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
"Mi történhetett"? Összekevered a vonzás törvényét a varázslással...
2018. márc. 12. 12:51
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem csodát vártam. Csak az a fura, hogy pont amikor elkezdtem koncentrálni a vonzására, akkor történt ellentétes dolog.
2018. márc. 12. 12:54
 3/13 anonim ***** válasza:
65%

1./ Lehet, rájött valahogy, hogy te mágiával akarod magadhoz kötni;

2./ lehet, fordított poliraitással működtetted a bevonzást, ezért az helyett eltaszajtás lett (tudod, mint a mágnesnél...);

3./ a legvalószinűbb az, hogy mndenképp véglegesen szakítani akart.

.

Így műxik az, amikor a 'semmit' akarod 'valamire' használni.

2018. márc. 12. 14:01
 4/13 anonim ***** válasza:

Ha valakit el kell engedni,akkor el kell.A varázslás amúgy se egy támogatott formátum teremtett világunkban...:)

Légy kedves és elbűvölő,akit nem akarnak elhagyni.Ennyi a "Titok".

2018. márc. 12. 18:17
 5/13 anonim ***** válasza:
18%

"Mi történhetett, mit csináltam rosszul?"

azt, hogy elhitted ezt a butaságot.

2018. márc. 12. 18:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Pont úgy sül el, ahogyan kell, van, amit nem siettethetsz, és fogalmazd meg pontosan magadban, mit szeretnél elérni, ahhoz kérj útmutatást, és ne kételkedj, hogy megkapod a segítséget. Nem fog szádba repülni a sült galamb, de kapsz edényt és tüzet, hogy megsüsd.
2018. márc. 12. 22:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A vágyaidnak akkor nyíljak lehetőségek ha jól érzed magad. Folyamatosan. Amint ragaszkodni kezdesz egy részlethez, taszítani kezded magát a tapasztalatot.
2018. márc. 12. 23:10
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyílnak*

Úgy vonzol, ahogy az életre tekintesz mert amilyennek látod, olyannak érzed és amilyennek érzed, úgy tapasztalod.

2018. márc. 12. 23:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Semmi sem nyugodt, minden mozog, változik, hogy ne veszítse el a tapasztalat varázsát. A megszokás szürkévé teszi a legpompásabb színekkel festett képet is.
2018. márc. 12. 23:31
 10/13 Fish1 ***** válasza:
31%
Több variáció lehetséges. Lehet, hogy nem pozitívan álltál a dologhoz és a gondolataid mögött félelem volt. Mindig a gondolatok mögötti érzelmek számítanak. Vagy az is lehet, hogy ez csak átmeneti, vagyis a kudarc mindig a siker előszobája. Ennyiből nehéz megmondani. Ja, a görcsösség is taszító hatású, mivel a félelemből ered.
2018. márc. 13. 02:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!