Ti hisztek a gondolatolvasásban?
Én ma néztem meg egy műsort amiben Danny Blue volt a vendég, és mind a 4 hölgynek kitalálta a gondolatait. Pl az egyiknek az első szerelme nevét, a másiknak a múltbéli rossz élményét. Nem hiszem hogy meg volt játszva mert mindenki teljesen ledöbbent. Én is nagyon meglepődtem.
Ti mennyire hisztek ebben?
N
Igen, emiatt sokszor vagyok bajban.
Akarom olvsani sok ember gondolatát, aztán rá kell jönnöm: ürességből nincs mit kiolvasni.
A fantázia filmekkel ellentètben:
Nem vagyok egy Charles Francis Xavier, de van benne valami.
Azt le lehet másolni, ahogy a másik ember èrzi magát. Ez a mimikájában tökèletesen megmutatkozik. Annyi szüksèges hozzá, hogy a saját elmèd urald ès meg tudd teremteni "benne?" a csendet.
Ha teljesen rá tudsz hangolódni az èrzèseire, akkor megismered a gondolatait. Mivel pontos másai az èrzèseknek. Kialakítható szinkron is amikor "egy húron pendültök" vagyis összhangban vagytok felfogásilag ès egyszerre mondtok ki szavakat, mondatokat. Ez az ikreknèl gyakori jelensèg. Nekik azèrt megy jobban mert a fizikai hasonlóság rèvèn, könnyebben azonosulnak egymással.
Hinni ésszerűtlen.
Igen, tudok energiák létéről s mechanizmusáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!