Ti hisztek a vonzástörvényében?
Lehet hogy sok iylen kérdés volt már, de engem ez komolyan érdekel.
Ma láttam a Titok c. filmet, és elgondolkodtam hogy milyen igaz..mi, azaz a gondolataink okoznak és irányítanak mindent. Amire gondolunk, megtörténik, akár jó, akár rossz. "minden gondolat megelevenedik" - mondták benne...és mindent amit elképzelünk, gondolkodunk, megtörténik...minden gondolat valósággá válik ..
Amúgy nekem ez a vonzás törvénye teljesen bejött :)
De jó nekem a' tárgyak megidézése 's megidézése ,na jó 10-15 évem van megtalásni a' szkarabeuszt .
Menem tudnám mozdítani több száz tonna !
Olyan az anyaga ami a suoer novából kerűl ki ;nehéz 's tőrhetetlen ,a' kúlcsa a' reptiliánoknál ,de ők nem tudják ,hogy hol van .
Én tudom hol keressem .
Ha ne ncs meg a' bólygónak vége ,de ha megvan minden energia ellátasi probléma a' bólygón megoldva és tudunk védekezni az idegenek ellen a' szűrkék a' legveszélyessebbek !
Üdvőzlettel egy szittya ellenálló !
Maradok tisztelettel :Miska/Dominik
Igen, használom is!
Neked is hinned kell, hiszen te is nap-mint-nap használod!
Telefonod/TV-d/rádiód hangszórója a vonzás/taszítás törvénye szerint műxik!
"Kapsz egy fèl autót, ès vezesd."
Kb ennyire írja le a dolgokat rendesen a titok c. Film.
Sokkal többről van szó, mint gondolatokról.
Javasolnèk egy másik könyvet. Igaz vèdelemmel rendelkezik, de ha jogosult vagy rá, akkor elolvasod ès gyakorlod. Sátáni meditációk.pdf
A szexuális energiát, avagy kundalinit, kígyóerőt, stb. Tudatosítása ès használata nèlkül nem tudsz konkrètan semmit elèrni a gondolataiddal.
@11:54
Akkor végül is a Titok c. szélhámosság egy sátánista írásból plagizált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!