Titok. (csak az válaszoljon aki hisz benne) Mit csinálok rosszul?
Szóval az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet az h ha pl eszembe jut valaki akinek tartozom, nem beszélek vele minden nap sőt még hetente sem de amikor eszembe jut másnap megkeres h mi van a pénzzel, viszont ha nagyon akarok valamit, konkrétan valaki mást akit nagyon szeretek és szeretnék vele beszélni vagy találkozni stb, minden pozitív gondolatom körülötte forog, de ő mégsem keres.
Lehet hogy csak én erőltetem ezt az idő dolgot és türelmetlenebb vagyok mint kellene...vagy mi lehet ennek az oka? Miért van az h vki vagy vmi elég ha egyszer pár másodperc erejéig eszünkbe jut és szinte rögtön teljesül, máshoz meg napok hetek is eltelhetnek és semmi.
Remélem érthető és tudtok nekem választ adni.
Aki nem hisz benne, az ne írjon!
Előre is köszönöm
nem lehet h úgy fogalmazod meg a kérdést, hogy találkozni FOGOK vele, beszélni FOGOK vele? nincsen meghatározva a konkrét időpont
egyszer megcsörgettem egy srácot, és azt akartam h visszahívjon. nem tette meg. hiába gondoltam rá, semmi. majd besokaltam és azt mondtam, hogy 10 perc és csörögni fog a telóm. így is lett.
Gratulálok! Remélem nagyon boldogok lesztek és h kitart melletted!:)
Talán elég kitartó leszek én is és nekem is sikerül ami neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!