Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan érezzek hálát, és...

Hogyan érezzek hálát, és szeretet, miközben semmim és senkim sincs?

Figyelt kérdés

Bármit csinálok katasztrófa. Tudom , hogy az , és utálok így élni, ezért minden erőmmel próbálom beképzelni magamnak , hogy minden rossz , ami velem történt nagyon jó és hálás vagyok , mert túl éltem , de nem megy őszintén .Az embereket szeretettel és elfogadással kezelem , de jól belém rúgnak cserébe . Tudom Isten látja , hogy jó akartam lenni , de mikor a századik ember is rossznak titulál , miközben én jó akartam lenni .... elgonfolkodtató , hogy jól értelmezem e a jóságot .

Olvasom az ilyesmi tipusú könyveket , videókat nézek . De egy hülyeségnek érzem az egészet amiből nem birok kitörni . Ebben jártas személy tudna nekem itt picit segíteni ?

2017. aug. 30. 16:20
 1/9 anonim ***** válasza:
8%
Tökéletesen leírtad a tipikus keresztény életet. Tudok segíteni, de nyitottnak kell lebned a változásra(ha szeretnéd, hogy segítsek, írj privátot)
2017. aug. 30. 16:25
 2/9 anonim ***** válasza:
19%
A mai világban a "rosszak a gyõztesek",a "jó emberek"magányosak lesznek.Ma ez a gondolat foglalkoztatott pl.hogy ismerek néhány embert és tudom milyenek voltak és most sem változtak és mégis haladnak felfelé.Ismerek jó embereket,akiknek nehezen sikerül minden, alaposan megdolgoznak,hogy valamit elérjenek.En sem értek már semmit sem ebbõl a sok jóból és rosszból.
2017. aug. 30. 18:40
 3/9 anonim ***** válasza:
44%

Magaddal kezd, ne az emberekkel.

Egy példa: (hála)

Köszönöm lábaim, hogy elvittetek...köszönöm szemeim...

Az apróságokra fókuszálj.

2017. aug. 30. 21:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolonak : igen , ezek is mind megvoltak már , hogy köszönöm hogy van ágyam amibe alhatok , szemem amivel látok , de igazából így muszáj vagyok abba bele gondolni hogy van akinek nincs ágya amibe alhat , vagy szeme világa amivel láthat , és az nem egy pozitív gondolat menet ha elképzelem és vizualizálom hogy milyen lehet ágy nélkul aludni ....ezért ezt a részét nem igazán értem .... de jelzem , biztosan velem van a gond azért érdeklődöm miképp javíthatnék ezen .
2017. aug. 30. 21:59
 5/9 Fish1 ***** válasza:

Ebből a szempontból saját magadra koncentrálj és a saját dolgaid miatt legyél hálás, ne azokon pörögj, hogy kinek mije nincs, mert ez teljesen értelmetlen és végtelen folyamat.

Miért tartanak az emberek rossznak konkrétan?

2017. aug. 31. 05:25
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
A rossz dolgokért ne légy hálás, mert az olyan lesz egy idő után ,mintha arcon sz@rnád saját magad, hogy te azt érdemled amiben vagy. Nem kell hálásnak lenned azért sem, hogy nem vagy tolószékes és vak, mert sokan nem azok szintén, de mellé boldogok és szerencsések is . Az önámítást kell abbahagyni, felismerni ha lelkileg vagy testileg beteg vagy (ez nagyon fájdalmas és megalázó érzés tud lenni), mert a szembesülés nélkül nem lehet a gyógyulás és változás útjára lépni. De a pozitív önámítás egy idő után csapda és csak frusztrációt szül.
2017. aug. 31. 09:32
 7/9 A kérdező kommentje:

Rossznak tartanak , mert nem azt mondom amit hallani akarnak. A javukat akarom, de ehhez néha látniuk kell a valóságot , amit persze nem akarnak elfogadni , se bevallani maguknak sem , ezért nem azt látják h jót akartam nekik , hanem hogy rosszat mondok és bántom öket.

A pozitivumokat ilyenkor egyatalan nem látják.

Én szeretem ha oszinték velem , és minden kritikat mérlegelek , és probálom megérteni vajon miert kaphattam . részemrol akkor szakad el a cerna , ha tudják h mi bánt és ez okbol szandékosan bantani akarnak és ott szurni ahol tudják hogy faj , én sosem tettem ezt másokkal , csupán másképp látok adott szituáciot amibol ö pl nem lát ki mások pedig finomkodva állnak hozzá nehogy megbántsa es haragudjon ra. én meg nem szeretem ezt a finomkodást mert megis mire megy vele???? nos , ezért vagyok a rossz .

2017. aug. 31. 10:22
 8/9 Fish1 ***** válasza:

Az őszinteség önmagában nem rossz. És ha pillanatnyilag nem is képesek szembesülni a hiányosságaikkal, nem jelenti azt, hogy később sem fognak. Sokszor van olyan, hogy elültetsz egy morzsát a fejükbe és az csak évek múlva kezd érlelődni bennük.

Persze az őszinteséget se mindegy, hogy hogy adod elő, mert azért lehet ezt is paréj módon csinálni,meg normálisan is. És még arra érdemes figyelni, hogy tanácsokat csak akkor adj, ha kérik, máskülönben ezt erőszaknak élik meg és afféle megmondóembernek neveznek majd. Aki tanácsot nem akar, annak egy sima példamutatással is sokat tehetsz.

2017. aug. 31. 11:55
 9/9 A kérdező kommentje:
okos! igazad van , talán azzal van a baj , hogy nem kértek tanacsot ....igazad van de tenyleg ! most aztan halas vagyok :)) koszonom !
2017. aug. 31. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!