Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontrollal és vagy vonzás...

Agykontrollal és vagy vonzás törvényével be lehet vonzani konkrét személyt párnak vagy egy párt be lehet vonzani?

Figyelt kérdés
2017. aug. 14. 13:28
1 2
 11/20 bist ***** válasza:
Vigyázzatok! 1989-ben megvásároltam az agykontroll c könyvet.Elolvastam, tanulmányoztam, és 1991-ben a tanfolyamatot is elvégeztem Domjánnál. A vizsgán előtt felkellet írni 2 ismerős betegségét, én egy Balassagyarmati illetővel kerültem párba ahol amit én felírtam édesanyám, és nővérem gondjait mind megmondta, és korrigálta. Amikor én rám került a sok "láttam" hogy egy Balassagyarmati nő aki a Lenin lakótelepen lakik a második emeleten, kettő gyerek fogja a kezét, 2,5 és 4 éves. "Láttam" hogy a nőnek vagy a szívén, vagy a tüdején van egy folt. Korrigáltam. A mikor megmutatta az illető a testvérnek a papírját, meg lepődtem a testvérének tüdő, szív asztmája volt felírva. Ezután megijedtem. Akkor jártunk egy természetgyógyász klubba, ahol meg beszéltük az tanultakat, és volt olyan személy aki (Domján megeskettetett a tanfolyamon, hogy csak jóra fogjuk használni a tanultakat) azt mondta, hogy ő nem mondta el az esküt, mert lehet az életében olyan, hogy rosszra is akarja használni. Ezután jött egy Istenfélélem rám, és rá kb 2 hónapra megtértem! Tehát vigyázzatok, az agykontroll, egy természetfeletti szellemi dolog, és nem a te agyad tudásáról szól.
2017. aug. 18. 08:55
 12/20 A kérdező kommentje:
Egyház is foglalkozik vele és elfogadja létezését, csak épp a gonosznak titulálja az egészet.
2017. aug. 18. 09:48
 13/20 bist ***** válasza:

A kérdésed ez volt!

"Agykontrollal és vagy vonzás törvényével be lehet vonzani konkrét személyt párnak vagy egy párt be lehet vonzani?"

Ez varázslás kategória! Fehér mágia! A saját akaratodat szeretnéd a másikra "rá erőltetni"

Attól függ mit jelent az egyház nálad. Isten tiltja az ilyen manipulálásokat!

2017. aug. 19. 09:40
 14/20 anonim ***** válasza:
A nagymamám nagyon is vallásos volt, s agykontrolozott..mire vigyázzunk??? Csak jót tesz...
2017. aug. 28. 09:07
 15/20 bist ***** válasza:

Igen. és melyik valláshoz tartozott?

Katolikus

Hinduizmus

Budhista

Judaizmus

Esetleg az Islámhoz?

Ha nem vetted volna észre én nem vallásról beszélek!

2017. aug. 30. 09:46
 16/20 anonim ***** válasza:
Római katolikus. Te írtad, h Isten tiltja ezt...
2017. aug. 30. 20:47
 17/20 bist ***** válasza:

A római Katolikus is csak egy vallás.

Őrájuk is kellene vonatkozni az írott igének, mert kereszténynek vallják magukat.

2Móz 20:3 Ne legyenek néked idegen isteneid én előttem.

2Móz 20:4 Ne csinálj magadnak faragott képet, és semmi hasonlót azokhoz, a melyek fenn az égben, vagy a melyek alant a földön, vagy a melyek a vizekben a föld alatt vannak.

2Móz 20:5 Ne imádd és ne tiszteld azokat; mert én, az Úr a te Istened, féltőn-szerető Isten vagyok, a ki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyediziglen, a kik engem gyűlölnek.

2Móz 20:6 De irgalmasságot cselekszem ezeriziglen azokkal, a kik engem szeretnek, és az én parancsolataimat megtartják.

Tehát volt otthon szentkép, vagy szobor?

Kire hasonlított? Istenre akit még soha senki nem látott?

Érted az ellent mondást?

2017. aug. 31. 08:36
 18/20 bist ***** válasza:

Ha már Bibliáról, és az agykontrollról volt szó nem rég volt egy bibliai ismertető:

Görbicz Tamás - Ismerd a Bibliád 1. rész - Alapvetések

4 részből álló sorozat itt érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=-2b2ksFaRdE&t=16s

István.

2017. szept. 4. 09:45
 19/20 A kérdező kommentje:
Kit érdekel a hittérítés
2017. szept. 4. 09:53
 20/20 bist ***** válasza:

Hidd el nekem, hogy az agykontroll is egy hitt térítés, csak az ellenkező irányban.

Vagy te nem hiszel az agykontroll hatásában?

Ha hiszel, akkor el kell jutni arra felismerésére, hogy a jó oldalon van, vagy a rossz oldalon.

Ha te befolyásolni akarsz valakit, az szerinted melyik oldal?

2017. szept. 5. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!