Agykontrollal és vagy vonzás törvényével be lehet vonzani konkrét személyt párnak vagy egy párt be lehet vonzani?
Egy konkrét személy esetében valóban nem szerencsés, a saját akaratát befolyásolni különböző, gondolatokon alapuló módszerekkel. Ráadásul a sikeressége is nagyon sok mindentől függ.
Ha az adott személy valóban szeretne téged, akkor ahhoz elég lesz a saját, hagyományos vonzerőd is. Ha viszont nem, akkor teljesen értelmetlen "rásegíteni".
Próbálj a közelébe férkőzni, s a hagyományos módszereket "bevetni", ám magát a lehetőséget (hogy erre alkalom is legyen) már lehet gondolatokkal is segíteni, illetve szellemi segítőktől is kérni azt - de ne ezen legyen a hangsúly.
Tehát az is tilos, hogy olyan szituációt teremtsek, hogy közel kerüljek hozzá?Ebből eredően pozitívan szerepeljek előtte, ez ért lenne tilos?
Más kérdés, hogy akkor ilyen szempontból más is "irányított" már engem...
Ha bevonzással és egyéb hasonló praktikákkal kötöd ideig-óráig magadhoz, soha nem a "párod" lesz.
Ugyanúgy, mintha lánccal vagy kötéllel tartanád magyad mellett.
"Én több mint 20 évig foglalkoztam az ezoterikus és a hozzá hasonló dolgokkal. Sajnos el kell hogy mondjam, hogy placebo az egész, arra jó hogy megnyugtasd magad. Ha valami mégis az elvárásnak megfelelően történt, akkor az csak a véletlen múve, vagy pedig bele akartad látni a dolgot. "
Mivel a "rendszer" része vagy és nem látod át az egészet, ezért nem hihető, ha ilyet állítasz. Ez csak a te meggyőződésed.
Még azt sem tudod bizonyítani, hogy létezik véletlen.
Amúgy hogyan bizonyítod? Sehogy, mert nem tudod, hogy mi történt volna ha máshogy gondolkodsz, vagy máshogy cselekszel.
A kérdésre válaszolva nem tilos, persze lehet, hogy nem fog működni.
Viszont miért akarsz magadnak szándékosan rosszat? Mert ha nem azt akarod ami neked a legjobb akkor magadnak rosszat kérsz, akarsz.
Nem valami bölcs dolog magadnak rosszat kívánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!