Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ti mit gondoltok a vonzás...

Ti mit gondoltok a vonzás törvényéről?

Figyelt kérdés

Sokat hallottam róla. Megnéztem a titok című filmet. Nagyjából értem hogy is megy mindez, csak gondoltam megkérdezném az embereket, hogy nekik működik-e, szerintük valós-e! :) A válaszokat előre is köszönöm!

U.I.: Speciel én valósnak tartom, tehát még 1x említeném, szimpla kíváncsiság. Szívesen fogadok jót, rosszat. Minél bővebb, és értelmesebb a magyarázat, annál jobb

2017. máj. 15. 16:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%

Nos én gyerekként voltam agykontroll tanfolyamon, és ez is hasonló igazából, mert bevonzottam a jót vele :) Például nagyon nyerni akartam egy nyereményjátékon, amire elég sokan jelentkeztek, én pedig minden este lefekvésnél elképzeltem, ahogy megtörténik, átéltem, stb. :) A nyeremény egy látogatás volt egy filmstúdióba. Még nem hívtak. Eltört a lábam, ezért úgy voltam vele, hogy jobb is, hogy nem én nyertem, mert úgysem tudnék menni. Amikor már nagyjából rendbe jöttem (tudtam már járni, csak sántítva), akkor érkezett a telefonhívás, hogy már hívtak két helyes megfejtőt is, de ők nem éltek a lehetőséggel, én vagyok a 3., akinek szólnak, el tudnék e menni. Hát nagyon örültem, életem egyik legjobb élménye volt! :) És ez 100%, hogy én vonzottam be, mert az, hogy megtettem annyit, hogy beküldtem a helyes válaszokat, na az semmi. :) Bárki megnyerhette volna, de nem, én nyertem meg, sőt, az univerzum meg is várta azt, hogy felépüljek és el tudjak menni. :)

Még volt 1-2 dolog, amit sikerült bevonzanom, például osztálykarácsonyra azt húztam ki, akit akartam, mert tudtam, hogy ő minek örülne meg jóban is voltunk. Kijelentettem, hogy őt fogom húzni, úgy éreztem, mintha már kihúztam volna. És sikerült! :)

Másfél évvel ezelőtt bevonzottam egy párkapcsolatot is, csak az volt a baj, hogy nem tudtam, mit akarok pontosan. Az volt a fontos, hogy legyen valaki, aki szeressen, meg hogy jól kijöjjek a családjával, barátaival, nézzen ki jól, legyen jó az ágyban, ő is szeressen bulizni. És meg is kaptam ezeket :) 1 hónapig képzeltem el minden este, aztán azt hittem, nem működik, mert beleuntam a várakozásba, de rá két hétre megismertem a fiút. :) Na igen, csak hogy hiába voltak meg azok, amiket akartam, rájöttem, hogy volt pár dolog, ami elengedhetetlen egy tartós párkapcsolathoz, és neki azok a tulajdonságai nem voltak meg. Nagyobb hangsúlyt fektettem a többire, amik még mindig fontosak persze, de az nem fogalmazódott meg bennem, ami a legfontosabb lenne. Most újra próbálkozom, ezúttal részletesebb elképzeléssel. :)

Az a baj, hogy akik kipróbálják a filmben látottakat és nem jön össze, azok elkezdenek rohadtul nem hinni benne és az összes ezzel kapcsolatos kérdéshez odaírják, hogy ez egy hülyeség, mert így nyugtatják a lelküket. A film nagy része a pénzről szól, és valóban egy kicsit úgy tűnik, mintha csak elképzelték volna, hogy luxusban élnek, aztán meg is kapták... pedig ez nem így működik. Cselekedni is kell. Meg valósat kívánni. Ha valaki azt kéri az univerzumtól, hogy nyerje meg a lottót, az kb. olyan, mintha azt kérné, hogy tudjon teleportálni. Esélytelen az ötös lottót megnyerni :D Vagyis hát majdnem... Meg szerintem nem is konkrét pénzösszeget kell kérni. Inkább gondolj bele... mit kezdenél a pénzzel? Elutaznál? Kocsit vennél belőle? Házat? Inkább ezekre gondolj, hogy mind megvan. :) És nem úgy lesz, hogy este elképzeled, hogy BMW-vel furikázol aztán másnap ott parkol a garázsodban... Hanem sokáig kell vizualizálni, akár hónapokig is, és történni fog valami, például kapsz egy jobb álláslehetőséged, amivel tudsz spórolni a kocsira, vagy eszedbe jut egy korszakalkotó ötlet, amivel pénzt tudnál keresni, esetleg szembejön a neten egy hirdetés, hogy kisorsolnak egy drága autót, te meg jelentkezel rá, és te nyered meg, ha nem hagyod abba a kérést. :)

Tenni is kell persze, de nem mindig elég az, hogy teszel érte. Szóval ha át akarsz menni egy vizsgán, akkor elég az, ha sokat tanulsz. De ha szerelemre akarsz találni, akkor nem mindig elég, ha eljársz helyekre, rá lehet segíteni a pozitív gondolkodással. :)

Vannak időszakaim, amikor rettentő pesszimista vagyok, mert úgy sz a r az életem, ahogy van, de ez azért van, mert nem veszem észre, mi a baj, min kéne változtatni, vagy észreveszem, csak nem merek kockáztatni. Na ilyenkor megnézem újra a Titkot, és máris másképp látom a világot! :D

21/L

2017. máj. 16. 20:20
 12/20 anonim ***** válasza:
48%

"Ha valaki azt kéri az univerzumtól, hogy nyerje meg a lottót, az kb. olyan, mintha azt kérné, hogy tudjon teleportálni. Esélytelen az ötös lottót megnyerni :D Vagyis hát majdnem... "

Én ezt nem így látom:)

8as voltam:)

2017. máj. 16. 21:48
 13/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a Válaszokat! Segítettek átlátni a dolgokat! Sokszor bizonytalanított el, hogy mennyien nem hisznek benne. Indokolva is ugyan. Ám én már annyiszor rádöbbentem, hogy a hit sokmindenben átsegített. Csak akkor még nem így láttam a dolgokat. Egyszerűen csak hittem. De fogalmam sincs, hogy a gondolatoknak tényleg teremtő ereje lehet. Legalább is ez az én nézetem. Köszönöm a válaszokat! :)
2017. máj. 17. 16:00
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
12-es: Hát én nem tudom, anyukám is használja a vonzás törvényét és mindig mondja, hogy ő nyer most szombaton, de még nem vittük el a fődíjat sajnos. :D Nem olyan egyszerű a lottónyerés. Vagy neked sikerült? :D
2017. máj. 17. 20:48
 15/20 anonim ***** válasza:

Olvasd el a 8as válaszom.

Gondolom a szavak mögé tudsz látni, vagy tudsz olvasni a sorok között:)

A többit majd kitalálod:)

2017. máj. 17. 22:04
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Ugyan hányszor fogjátok mèg ezt boncolgatni. Hiába mondod a magadèt egy kínainak ès hiába mondja neked a magáèt egy kínai, nem èrtitek egymást. Aki tud kínaiul annak van elèg türelme a másik oldal szemszögèt is vègigvenni.
2017. máj. 23. 13:42
 17/20 anonim ***** válasza:
A tizedik válaszoló vágja mizu
2017. máj. 23. 13:44
 18/20 anonim ***** válasza:
47%
Működik, de ez csak egy ősi törvény a sok közül. A Titok inspiráló film lehet, viszont számos dolgot kihagytak belőle.
2017. máj. 27. 20:43
 19/20 anonim ***** válasza:
6 os. Ha rendelkezne az emberek fele igazi akaraterővel akkor nem törtènnènek negatív dolgok.
2017. máj. 28. 13:17
 20/20 anonim ***** válasza:
05-15 17:39 leírnád kèrlek privátban, hogy pontosan milyen módszert alkalmazol? Biztos vagyok benne, hogy valamilyen úton módon szert tettèl egy csipetnyi nyers tudatosságra az elmèd felett. Ilyennel rendelkezem bár nèha "felhős az èg". Szóval nálam több módszer is működött de nem elèg hatèkonyan. Ilyen pl: a valóságra törtènő rávetítès. A gondolatok nem testi èrzèshez, hanem tèridőhöz kapcsolása. A másik módszer amit alkalmaztam az egyszerű jelentès csatolása a lètezèshez. A mièrt vagyok kèrdès kívánsággal valö megválaszolása. Stb. A te módszeredre nagyon kíváncsi lennèk.
2017. máj. 28. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!