Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ti mit gondoltok a vonzás...

Ti mit gondoltok a vonzás törvényéről?

Figyelt kérdés

Sokat hallottam róla. Megnéztem a titok című filmet. Nagyjából értem hogy is megy mindez, csak gondoltam megkérdezném az embereket, hogy nekik működik-e, szerintük valós-e! :) A válaszokat előre is köszönöm!

U.I.: Speciel én valósnak tartom, tehát még 1x említeném, szimpla kíváncsiság. Szívesen fogadok jót, rosszat. Minél bővebb, és értelmesebb a magyarázat, annál jobb

2017. máj. 15. 16:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
45%
Megjegyzés a vonzás törvénye egy fizikai törvény.
2017. máj. 15. 16:58
 2/20 anonim ***** válasza:
28%
És elirtad mert az tömegvonzás
2017. máj. 15. 17:00
 3/20 anonim ***** válasza:
22%

# 2/2 Időpont ma 17:00

NANA! Hát a mágnesek tán nem vonzhatják egymást!?

2017. máj. 15. 17:08
 4/20 anonim ***** válasza:
64%

Annak működött, aki írta a könyvet, mert jó sokat kereshetett rajta.

Én végigcsináltam pár dolgot amiket a könyv szerint kell, de semmi nem lett belőle. Barátnőmnek sem sikeredett semmi.

2017. máj. 15. 17:08
 5/20 thoomas26 ***** válasza:
80%
A világon minden energia, a gondolataink is. Méghozzá nagyon erős energiák. Amilyen érzelmet kapcsolsz hozzájuk, olyan előjelűek lesznek. Minden gondolatod keresni fogja a hasonló rezgéseket, így a gondolkozásmódod és az, amit a gondolataiddal kiadsz magadból, mindig ahhoz hasonlatos fog visszaköszönni rád, szembejönni veled. Tehát minden a világon energia, és hasonló rezgésű energiákat vonzol be magadnak, magad köré, mint amilyeneket kiadtál magadból. A gondolataiddal teremtesz. Amit gondolsz a világról s ahogy nézel rá, az úgy fog visszanézni rád, mert minden gondolatod a tiéd marad és visszatalál hozzád. Tehát azt vonzod be magadnak, amilyen te magad, belül vagy, amilyen érzelmekkel, gondolatokkal élsz.
2017. máj. 15. 17:09
 6/20 anonim ***** válasza:
44%

Ha létezne a bevonzás akkor soha nem történne negatív dolog senkivel, mert akaraterővel nyilván mindenki a pozitív dolgokat szeretné elérni.

Ha valamit el szeretnél érni ahhoz valóban neked kell tenned. De tevékenyen hogy elérd a célod, nem pedig este lefekszel és jót kívánsz, de semmi mást nem csinálsz vele.

A bevonzás azt mondja elég pozitívan gondolkodnod és megtörténik. A valóságban csak vágyakozni valami után de nem tenni érte már nem működik. Ha minden este elképzeled hogy milliárdos leszel, egyik reggel sem fog a nappalidban egy raklap pénzt odavarázsolódni a semmiből. Ha pedig megdolgozol érte, azt a munkáért kaptad és nem a misztikum segített. Ha nyertél a lottón akkor az a véletlenszerűségnek köszönhető és nem a bevonzásnak. Ebből pedig már ki is derül hogy ha az egész vonzás-téma megkerülhető akkor annak semmi szerepe nincs.

2017. máj. 15. 17:12
 7/20 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem működik mert tegnap láttam az utcán egy nagyon vonzó nőt és úgy vonzott mint a mágnes. Leszólítottam és kiderült hogy a neve Ágnes.
2017. máj. 15. 17:35
 8/20 anonim ***** válasza:
52%

Thomas 26 válaszíróval egyet kell értenem.

Aki még nem jutott el arra a szintre, hogy megértse ezeket a okkultizmusból és mágiából kiszemezgetett aprócska dolgokat(pl vonzás törvénye), az még semmit sem tud az életről.

Fiatal korom óta használom, és tudatosodott bennem, hogy ezt a fajta energiát, mindenki használhatja, jóra és rosszra is.

Én eldöntöttem mire használom.

Amikor ez tudatosodott bennem, hirtelen megváltozott az életem.Olyan volt, mintha megmagyarázhatatlan dolgok történtek volna velem, aminek az okát nem tudtam, és nem értettem.

Fiatal korom ellenére, nem kell többet dolgoznom, mondhatni aktív nyugdíjas éveimet élem, és élvezem.

Tele vagyok, szabad vagyok, azt teszek amit akarok.

Néha olvasgatom ezt a kategóriát, és fura látni, mennyi rossz lelkületű ember van.

nem baj, mindenki azt csinál az életével amit akar.

Én az enyémet úgy alakítottam, hogy mindenem meglegyen.

A kétkedőknek elmélkedéssel teli hónapokat kívánok, hogy mikor magukba néznek megértsék, mit rontottak el, és miért nem hittek legalább önmagukban.

2017. máj. 15. 17:39
 9/20 thoomas26 ***** válasza:
82%

Sok mindenben osztom a véleményed. Ezért is fogalmaztam úgy, hogy elsősorban nem konkrét dolog bevonzása történik a gondolatokkal, hanem a gondolatoknak, érzelmeknek, gondolkozásmódoknak megfelelő előjelű események bevonzása.

Konkrét dologért természetesen tenni is kell.

S ami még megjegyzendő, sokaknak nehéz a pozitív gondolkozás, bármennyire is szeretnék azt elérni. Nem mindenki áll rá olyan egyszerűen. Sőt, sajnos nagyon sokan vérbeli pesszimisták. Sokaknak nagyobb erőfeszítés kell, hogy az összes gondolataik, érzelmeik legalább felét pozitívra cseréljék.

2017. máj. 15. 17:42
 10/20 Fish1 ***** válasza:
65%

Működik. Egy ideje sikerrel alkalmazom a saját életemben.

A Titok helyett viszont javaslom Jerry Hicks - A vonzás törvénye c. könyvét. Ebben sokkal részletesebben le van írva, hogy mit hogy érdemes csinálni. Egyébként a Titok c. filmnek és könyvnek ez az alapja, a Titokból viszont pont a lényeg maradt ki, hogy hogyan tegyél érzéseket a gondolatok mögé. Mert valójában az érzésekkel teremtesz, nem a puszta gondolatokkal.

2017. máj. 16. 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!