A vonzás törvénye képes abban is segíteni, hogy jómódú párom legyen?
Figyelt kérdés
2017. márc. 10. 07:42
11/17 anonim 

válasza:

10-nek.
Tetszik amit írtál, kivétel ez a mondat.
" akkor van esélyed arra, hogy jómódú személy lépjen az életedbe."
Szerintem akkor már nem számít, hogy anyagilag milyen helyzetben van a jelölt, csak a szerelem-szeretet dönt.
12/17 anonim 

válasza:

10 vagyok, pontosan ezt jelenti amit leírtam. Amikor már nem számít, akkor tud megjelenni, de akkor már nem számít! :D
13/17 anonim 

válasza:

Abban a tökéletes külső segít, nem kell vonzás törvényével törni magad. Kedves ferenc most szabadult Zimány Lindától, most ráhajthatsz ha nézel úgy ki ahogy kell egy jómódúhoz.
14/17 anonim 

válasza:

A vonzás törvénye semmiben nem képes segíteni, mert kamu.
15/17 Missi_Key 

válasza:

Mi értelme van lemondani valamirôl hogy aztàn akkor kaphasd meg amikor màr nem kell
16/17 anonim 

válasza:

A régmúlt időktől kezdve a nők biztonságra vágytak,ebbe beletartozik
az anyagi is.Sokszor a család nézte ki nékik a férjüket,ebből az indokból
kiindulva.A házastársak között legalább 10 év kork.volt.A nő legtöbbször nem volt boldog,de elfogadta ezt az állapotot.Ma már szabad szerelemből házasodni,de nem lehet elítélni azt aki inkább az anyagiakat választja.A kettő együtt a
mesekönyvek történeteit gazdagítják.
17/17 anonim 

válasza:

Próbáld meg èlvezni a jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!