Hogyan működik a vonzás törvénye?
https://www.youtube.com/results?search_query=a+te+k%C3%ADv%C..
Szánj rá időt, mert kb 14 órás az anyag.
Az ilyen kérdések valahogy mágnesként rántják össze a gyk fröcsögő söpredékét.
Érdekes mód, nekem bevált. Nevezhetjük vonzás törvényének, célra fókuszálásnak, teremtésnek mindegy. Én anno meghallgattam az előadásokat és alkalmaztam amit ott tanultam. Bajom még nem volt belőle, nyereségem annál több.
Képzeld el, hogy szeretnél mondjuk elmenni Hawaiira
Be fogod vonzani, mert folyamatosan rá gondolsz, mindenben a lehetőséget látod, hogy pénzt keress, és elmehess. Utazási irodákat fogsz látogatni, képeket nézel, álmodozol, a beled is kidolgozod, aztán egy szép napon eljutsz, mert összeszedted a pénzt, vagy találtál módot rá.
Szerintem működik
Na, álljunk meg egy polgári szóra! Valamit BEVONZANI azt jelenti, hogy te vagy mozdulatlan, és az áhított tárgy, vagy esemény jön el hozzád. Ha a beled is kidolgozod, akkor viszont te mentél abba az irányba, hogy a célt meg tudd valósítani. Ebbe semmi misztikumot nem kell belekeverni. TE voltál ott, meg a MOTIVÁCIÓ.
A másik dolog: A vonzás törvénye állítólag negatív irányban is működik. Tehát hogy ha rosszra gondolsz, az be fog következni. Bődületes marhaság! Ha azt látom,, hogy mindjárt el fogok esni, akkor inkább leülök. Elhárítom a bajt, nem pedig bevonzom.
16 éves koromban meghalt faterom, anyám pedig lelépett egy orvos barátjával. Feketén vállaltam éjszakai vagonrakásokat, hogy ne kerüljek intézetbe, és hogy a megkezdett középiskolát be tudjam fejezni. Lakbér, rezsi, enni, inni ruházkodni, mindent nekem kellett előteremteni a két kezemmel. Jó, hogy így történt! Időben megtanultam, hogy ha valamit el akarok érni, csak magamra számíthatok.
Ennek több mint 40 éve. Azóta úgy élek, hogy minden célomat megtervezem.Lépésről lépésre átrágom magam az oda vezető úton. Napokat agyalok éjszakákon át tipródok, minden lehetséges buktatót átgondolok, érveke ütköztetek ellenérvekkel, és csak amikor minden oldalról körbejártam a problémát, akkor indulok neki. Ha viszont elindultam, végig is csinálom, ha fene fenét eszik is. És elmondhatom, hogy sikerülni szoktak a dolgaim! Hol látsz ebben bevonzást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!