Handsomeboy kérdése:
Az Agykontroll mire alkalmas? Hol vannak a határai? Más elméjét lehet vele befolyásolni? Komoly válaszokat kérek.
Figyelt kérdés
agykotroll,elme,hatalom.2016. nov. 13. 19:26
21/29 anonim válasza:
Én azt nem értem,hogy ez egy szép és jó elmélet,vegyük így,amit bárki elsajátíthat.Ez eddig ok.De mi lesz akkor,ha mindenki elkezdi programozni a másikat ,a jövőjét?Erre nem gondoltak a megalkotók?Akkor ki fog természetesen viselkedni és spontán cselekedni?Egy nagy őrület lesz az egész földi élet szerintem.Ezért nem tartom jónak ezt az egészet.
22/29 anonim válasza:
21#pont ezt nem értik sokan. Szerencsére ez nem mindenkinek működik . De akinek igen, annak nagyon . Nem csak hit kérdése! Sőt!Elég hitetlenül álltam hozzá. Aztán végül úgy döntöttem, hogy jobb ha be is fejezem.
23/29 anonim válasza:
Megint 5-ös vagyok. Értsétek már meg végre, hogy nem lehet a másikat befolyásolni akaratán kívül! A nem tudásból vagy a tájékozatlanságból annyi téves információ van, hogy elképesztő!
24/29 anonim válasza:
önmagatoknak mondtok ellent! világosan leírta az ex agykontrollos,hogy mindent előre eltervezett,esélye sem volt a környezetében lévő embereknek másként cselekedni! akkor ez mi????
25/29 anonim válasza:
24# más emberek manipulálása ,ha jól tudom. De mi ezt nem értjük, lepontoznak, kioktatnak . Már csak arra vagyok kíváncsi a kérdező elégedett-e a válaszokkal . Bár ez inkább vita ami itt megy.
26/29 anonim válasza:
Milyen exagykontrollos? Soha nem ment egyetlen AK tanfolyam tájára sem! Ő maga írta.
27/29 anonim válasza:
Jó az agykontroll, de nem mindegy, hogy ki és mire használja! Az én tapasztalatom az, hogy az ilyesmi által elért dolgok igazából nem hoznak boldogságot, örömöt. Igazából rossz irány. Ilyen tüneti kezelés feleség ez is, nem az okot szünteti meg, inkább ilyen időhúzásféleség.
29/29 anonim válasza:
Fejlődésre.
Határ értelmezhetetlen. Ha ilyenre kérdezel rá, nem tudod miről szól.
Igen lehet, sőt. Hisz csak magadat kell megtanítani rá agykontrollal így indirekt módon azzal befolyásolsz mást.
Írj rám s válaszolok konkrétabb kérdésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!