Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ennyire egyszerű lenne?

Ennyire egyszerű lenne?

Figyelt kérdés

Arra jöttem rá, hogy ha kérek dolgokat azok valóra válnak. Tudom hogy egy nagy hülyeségnek hangzik elsőre, de most már annyiszor megtörténik hogy kezdem azt érezni hogy nem véletlen.

Szóval az van hogy "kérek dolgokat hogy megtörténjenek" és megtörténnek. Ennyire egyszerű. Most ne arra gondoljatok hogy azt kérem hogy holnap milliárdos leszek és ennyi volt, hanem racionális kereteken belül (például ha azt kérem hogy holnap legyek milliárdos, az teljesen irracionális, legbelül is bennem van hogy nem leszek az holnapra)

Itt olyan dolgokra gondolok, mint például egyik nap rossz a kedvem, érzem hogy lehangolt vagyok, ilyenkor segítséget kérek, boldogságot, örömet, szeretet. Aztán pár óra múlva hirtelen boldogság tör rám a semmiből. Sőt néha mikor munkában nem megy valami, nem tudok már megoldani valamit jó ideje (programozok szóval egésznap jár az agyam a dolgokon és néha elakadok), van hogy 1 órája küzdök egy kis feladattal, aztán hagyom, kérem hogy megoldódjon, kimegyek 5 perc cigi szünetre, aztán amikor visszajövök, hirtelen tudom a megoldást.

Például játszok egy telefonos játékkal, amiben 632 a rekordom (1 év alatt !), amit aztán kb 3 hónap alatt sose tudtam mégegyszer megközelíteni, átlagban mindig 300-ig jutok, aztán veszítek. Sose értettem hogy jutottam el 632-ig. Aztán egyik nap csak “kértem” hogy döntsek rekordot, és megdöntöttem aznap. De az a vicc hogy naponta játszok vele és a közelébe se értem, aztán meg csak “kértem” és megdöntöttem a rekordot.

Ugyanez egy másik esettel. Itt van egy böngészős ügyességi játék: [link]

Kb 1 és 2 perc között volt a rekodom 1 hónapon keresztül. Sose tudtam feljebb lépni. Aztán csak kértem hogy döntsek rekordot, és 30 percig jutottam! Akkor is csak azért léptem ki mert már untam. De akkor is csodálkoztam hogy ez mi már ?

Tudom hogy ez nagyon furcsán hangzik és fogalmam sincs hogy kitől, mitől kérünk, de úgy érzem kérhetünk felsőbb segítséget amit megkapunk.

Amúgy ezt nem említem ismerősöknek, úgysem hinnék el, egynek említettem mikor lehangolt volt és mondtam hogy csak kérj változást, boldogságot, de nem hitte el. Szóval nem terjesztem, nem akarom hogy őrültnek nézzenek :)

2016. júl. 28. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez simán csak pozitív gondolkodás + placebohatás (azt hiszed hogy azért történik mert "kérsz", közben csak azért mert ráhangolódsz egy feladatra és előtte kipihened magad így szellemileg is frissebb vagy, ami növeli az esélyét hogy kevesebbet hibázol. Ugyanúgy a monoton munkavégzésből való felállás és kipihenés után nyilvánvalóan hatékonyabban dolgozol, és ez akkor is megtörténik ha "kívánságba" csomagolod ezt vagy nem.)
2016. júl. 28. 20:16
 2/8 anonim ***** válasza:
pár perc játék után a 30 perc lehetetlennek tűnik, és "kértem" hogy csináljak félórát, nem adta meg a kcsg univerzum b+.
2016. júl. 28. 20:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha becsapod önmagad, akkor működik.
2016. júl. 28. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Teljességgel lehetetlen, hogy 1-2 perces teljesítmény után felugrik 30 percre. Undorító játék.
2016. júl. 28. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Az Agykontroll pozitív (elme-) programozásról szól, ráéreztél ;)
2016. júl. 28. 21:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy nem jutalmaz a játék. amúgy addiktív eléggé.

a Level 2-őn az utolsó másodpercekben behoz ilyen full labirintus szerűséget, abból nem tudok kipörögni sem.

Most ez a 30 perc ez valami trollkodás? Vagy hiperfinomra van állítva a kurzorod?

2016. júl. 28. 21:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, ez a bevonzás. Ez kvantumfizika, így működika világ.
2016. júl. 29. 00:15
 8/8 Csahenk ***** válasza:
Ez nagyon szuper kis információ+
2016. júl. 29. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!