Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Miért lehet az, hogy több...

Thuesday kérdése:

Miért lehet az, hogy több idősávban látok dolgokat?

Figyelt kérdés

Annyit kell érteni ez alatt, hogy tele van egy napom éberálmokkal... Látok elõre dolgokat amikről csak később kell döntést hoznom, több emberrel beszélek fejben, mintha ott lennének(rég elvesztett barátok, exek)

Szeretem, mert mindig mozog az agyam, nem okoz bennem kárt. Annyi érdekelne egyedül vagyok-e ezzel?

2016. júl. 3. 11:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Inkább a mentális egészség kategóriában kellene feltenned ezt a kérdést.
2016. júl. 3. 11:17
 2/14 anonim ***** válasza:
45%
"Kérdezze meg pszichiáterét, elmeorvosát"!
2016. júl. 3. 14:13
 3/14 anonim ***** válasza:
60%
Legjobb ha kivizsgaltatod magad
2016. júl. 3. 15:38
 4/14 anonim ***** válasza:
39%
Fogyatékos vagy.
2016. júl. 3. 16:01
 5/14 anonim válasza:
51%
Ne sértődj meg, mert én nem kötekedni akarok! Viszont nekem is az volt az első gondolatom amikor elolvastam amit írtál, hogy ki kéne vizsgáltatnod magad... Az például, hogy állitásod szerint olyan emberekkel beszélsz akik nincsenek is ott, ráadásul ezt fejben teszed, na az eléggé komoly bajokat is jelezhet! A te érdekedben javaslom, hogy fordulj orvoshoz... Aztán az is lehet, hogy nem is találnak semmit ami rendellenes.
2016. júl. 3. 16:12
 6/14 anonim ***** válasza:
48%
A családodba, a rokonságban előfordult skizofrénia? Csak mert ha igen, akkor örökölhetted ezt a nagyon rossz szellemi betegséget. De inkább nem okoskodok, jobb, ha meglátogatsz egy pszichiátert.
2016. júl. 3. 18:50
 7/14 openyoureye ***** válasza:
Ja, ilyennel én is találkoztam már. Láttad már a Mr Nobody című filmet? Sajnos nincs szinkronosan viszont érdemes megnézni, abban lehet találsz valami magyarázatot az esetedre. Sok szerencsét!
2016. júl. 3. 19:43
 8/14 anonim ***** válasza:
88%

Nemigen vagy egyedül, vagy úgy is mondhatnám, hogy ha egyre gondolunk, akkor már ketten biztos vagyunk :)

Nem kell elfogadni igazságként amit mondok, mert csak egy egyéni vélemény, de azt mondanám, kivizsgálásra biztos nincs okod, semmi baj nincs ezzel, ne hagyd magad elhitetni, hogy minden egyes,- az átlagos, hagyományos, társadalmilag elfogadott gondolkodású és viselkedésű ember számára nem megértett-, megszokott dolgoktól eltérő tapasztalatra a megoldás a rendelőben van.

2016. júl. 3. 23:12
 9/14 anonim ***** válasza:
A fiam pont most ilyen. Kétéves kora óta pörög az agya. Most 12, de nincs változás. Én úgy értelmezem ezt a jelenséget, hogy számára túl kevés a történés körülötte. Fejben sztorizik,hogy ne unatkozzon.Olyan novellákat ír, hogy egy kicsit átfésülve simán ki lehetne adni.
2016. júl. 3. 23:40
 10/14 A kérdező kommentje:

Az alatt a kérdés alatt, hogy egyedül vagyok-e nem azt kérdeztem, menjek e el dokikhoz, agyturkászhoz...

Köszönöm a kivételnek az értelmes választ!:3

Az, hogy agyban beszélek olyanokkal, akik nincsenek ott nem azt kell érteni hogy hús-vér emberként ott kezelem a levegõt és elhívom valahová...

Nem idióta vagyok hanem csak sok idõm van gondolkodni.

2016. júl. 7. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!