Van, aki olvas/hallgat Abraham-Hickset, és sikerült komoly dolgokat bevonzania?
Figyelt kérdés
2015. dec. 20. 08:13
1/4 anonim válasza:
Azért kezdtem el Hicksezni, mert a gondolataim megegyeztek az övéivel.
Én mindig megnézem kiből mi lesz. Ha jól tudom, a hölgy férje rákban halt meg.
Tehát, fentartásokkal kezelem. Ha lelki - anyagi csőd ér, akkor máshogy jövök ki belőle.
A vortexes cucc az jó egyébként.
Nekem a jóga, cukormentes vega étrend, több kitartást adott, s akkor értettem meg, hogy nincsenek határok.
2/4 anonim válasza:
Bárkinek bármilyen élmény ezzel kapcsolatban még ? Csak kíváncsi vagyok, mostanában én is hallgatom őket, amúgy az ember világszemléletén sokat tud változtatni. Mostanában jobb a kedvem néznek is állandóan mi bajom van, de most már a környezetemben lévők is kicsit mintha felengedtek volna jókedv terén :)
3/4 RASH39 válasza:
A rákban való meghalás nem egyolyan dolog ami azt bizonyítaná,hogy Ábraháméknak nincs igazuk.Jerry így döntött.Hazament.
4/4 anonim válasza:
Nem mondott el mindent de jó oka volt rá. Van egy szakadèk elmèlet ès gyakorlat között bár sokan az elmèlet szintjèn rekednek, miközben azzal áltatják magukat, hogy ez már gyakorlat. Az elme fizikai világhoz kötött korlátairól nem beszèlt. Az egó feletti uralmat sem gyakoroltatta. Ez olyan mintha egy ötèvesnek azt mondanád, hogy írd le a neved hiszen tudod hogy hívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!