Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Van akinek már sikerült...

Van akinek már sikerült szerelmet (nem konkrét személyt! ) bevonzania? Hogyan? Mennyi idő kellett hozzá?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 28. 23:29
 1/4 anonim ***** válasza:

3 hónap. Elképzeltem részletesen, pontosan megfogalmaztam minden tulajdonságát. Telitalálat.

A helyzet iróniája viszont, hogy rá 3 évre megtaláltam az Igazit, akivel azóta sem vagyunk együtt - többek között pont a bevonzott kapcsolatom miatt. Tehát ha a mostani tapasztalatommal kellene meghoznom a döntést, nem próbálnék szerelmet bevonzani.

2015. ápr. 29. 00:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Sikerült, nem csak egyszer hanem többször is.

Kb úgy csináltam én is, mint az első, nem is kellett keresnem, véletlen találkoztam mindegyikkel, és pont olyanok voltak, mint ahogy mindig elképzeltem őket.

2015. ápr. 29. 08:43
 3/4 anonim válasza:
100%
Igen,agykontrollal. Csak szubjektiv uzenetkuldest hasznaltam. Egy olyan sraccal jojjek ossze,aki szerelmes belem,imad es nem zavarja a sok hulyesegem. Ez mind teljesult is... viszont nem tettem,hozza ,hogy en is igy erezzek :( rovid kapcsolat volt. De ebbol tanulva ma este ujra megprobalom es pontosan fogalmazok :)))
2015. szept. 14. 23:05
 4/4 anonim válasza:
100%
Lemaradt,hogy mennyi ido volt. 2 het mulva egy olyan srac irt nekem,akivel csak kozos,szabadon valaszthato kurzusom volt. Erdeklodott irantam es elhivott.
2015. szept. 14. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!