Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Alváskor egy másik dimenzióba...

Alváskor egy másik dimenzióba kerülünk? Több alant

Figyelt kérdés
Ugye napközben is gyakran elgondolkozik, elbambul az ember, de az alvás más, ott néha nagyon valóságosnak tűnik néhány álom. Tehát átkerülünk egy másik dimenzióba? Teória: ha léteznek párhuzamos univerzumok (amikben mi is ott vagyunk, csak máshogy élünk stb) akk a lelkünk átkerül abba az univerzumba és ténylegesen ott vagyunk... Tehát alvás közben a lélek (vagy aminek nevezzük) elhagyja a testünket, mint a villany leoltásakor az áram... MIt gondoltok erről?

2016. jún. 30. 11:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
54%

Nem, hanem az alvás fázisaiba. Szocik is van róla. [link]

Legalább az alapokkal kéne tisztába légy dimenziós uraság.

2016. jún. 30. 11:44
 2/18 A kérdező kommentje:
ugyan ugyan, manapság még az emberi agyat sem ismerik teljesen, hát még az alvást... Még nagyon sok megválaszolatlan kérdés van ezzel kapcsolatban, ugyhogy akár még nekem is igazam lehet...
2016. jún. 30. 12:19
 3/18 anonim ***** válasza:
58%

Az agyad asszociációkkal dolgozik. Ha valami probléma adódott az életedben, érzelemdús napod volt, magányos vagy esetleg, azt mindig egy álombeli szituációhoz köti és gyárt rá egy jelenetet, így segítve az agyadnak a feldolgozást.

Egyébként az álombeli "dimenziót" asztrális síknak nevezik, de ez a "dimenzió" nem létezik, csak a képzeletünk szüleménye.

2016. jún. 30. 12:20
 4/18 OneEntity ***** válasza:
40%
Az álombéli dimenzió éppen úgy létezik, mint az ébrenléti (de ezen most nem fogok összeveszni senkivel sem :)).
2016. jún. 30. 13:26
 5/18 anonim ***** válasza:
43%
Ugyan már egyszerüen csak műveletlen vagy. És mi az, hogy "manapság"? Régen talán jobban ismerték az agyat? Mi a fenének kéne ilyesmiket feltételezni? Lelkeket és dimenziókat keversz bele egy biológiai mechanizmusba. Istenem mennyi címeres vadmarha jár ide, akik bioszt sem tanultak
2016. jún. 30. 13:30
 6/18 anonim ***** válasza:
32%

Az álombéli dimenzió éppen úgy NEM létezik, mint az ébrenléti (de ezen most nem fogok összeveszni senkivel sem :)).

#1-eske, te meg legalább a magyar nyelv alapjaival "kéne tisztába légy"!

2016. jún. 30. 13:44
 7/18 OneEntity ***** válasza:
27%

Ha nem létezne, nem is érzékelnéd. Nem tudsz kinézni egy olyan ablakon, ami nem létezik, és nem tudsz elfogyasztani egy olyan ételt, ami szintén nem létezik, még akkor sem, ha a nézés és az evés is csak annyira valóságos, mint az étel és az ablak. Vitathatatlanul létezik, csak a mértéke és a fontossága lehet kérdéses.

De én nem vitatkozom.

2016. jún. 30. 16:55
 8/18 anonim ***** válasza:
4%

Semmi olyan nem létezik, amit érzékelni, elképzelni, elgondolni tudsz.

De én nem vitatkozom.

2016. jún. 30. 19:25
 9/18 anonim válasza:
10%

es akor en almomban meg latam a jovot

almomban:mentem az iskolaba talalkoztam egy kutyaval azal hilteren oran voltam es1est kaptam

ebren:ismet latam ugyanaszt a kutyat es ugyan abol a tantargybo ugyanakor ugyanugy 1est kaptam

2016. jún. 30. 19:58
 10/18 anonim ***** válasza:
8%

(+_-)? nevű felhasználó !

Úgy látom a "címeres vadmarhákhoz" te is csatlakoztál!!!

2016. jún. 30. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!