Alváskor egy másik dimenzióba kerülünk? Több alant
Nem, hanem az alvás fázisaiba. Szocik is van róla. [link]
Legalább az alapokkal kéne tisztába légy dimenziós uraság.
Az agyad asszociációkkal dolgozik. Ha valami probléma adódott az életedben, érzelemdús napod volt, magányos vagy esetleg, azt mindig egy álombeli szituációhoz köti és gyárt rá egy jelenetet, így segítve az agyadnak a feldolgozást.
Egyébként az álombeli "dimenziót" asztrális síknak nevezik, de ez a "dimenzió" nem létezik, csak a képzeletünk szüleménye.
Az álombéli dimenzió éppen úgy NEM létezik, mint az ébrenléti (de ezen most nem fogok összeveszni senkivel sem :)).
#1-eske, te meg legalább a magyar nyelv alapjaival "kéne tisztába légy"!
Ha nem létezne, nem is érzékelnéd. Nem tudsz kinézni egy olyan ablakon, ami nem létezik, és nem tudsz elfogyasztani egy olyan ételt, ami szintén nem létezik, még akkor sem, ha a nézés és az evés is csak annyira valóságos, mint az étel és az ablak. Vitathatatlanul létezik, csak a mértéke és a fontossága lehet kérdéses.
De én nem vitatkozom.
Semmi olyan nem létezik, amit érzékelni, elképzelni, elgondolni tudsz.
De én nem vitatkozom.
es akor en almomban meg latam a jovot
almomban:mentem az iskolaba talalkoztam egy kutyaval azal hilteren oran voltam es1est kaptam
ebren:ismet latam ugyanaszt a kutyat es ugyan abol a tantargybo ugyanakor ugyanugy 1est kaptam
(+_-)? nevű felhasználó !
Úgy látom a "címeres vadmarhákhoz" te is csatlakoztál!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!