Létezhet az, hogy egy másik dimenzióból átkerül egy adott tárgy ebbe a dimenzióba?
Van egy olyan elmélet, hogy például a lakásból hirtelen nyomtalanul eltűnik valami és valamikor visszateleportálódik.
Tehát ez akkor fordítva is igaz lehet, ha egyáltalán létezik ez az elmélet?
(Pl.: Igazoltatnak és teljesen tiszta vagy és tiszta is voltál, majd egy pisztoly megjelenik a zsebedben és megtalálják azt.)
Ha a példádat nézem én a következőt tenném veled.
1. Szonda és vérvétel,drogteszttel.
2. Leírnám a jelentésbe,hogy mentális problémáid vannak.
Egy SÜN.
Első: Köszönöm a választ. Írok privátot.
Utolsó: Köszönöm a segítőkészségedet.
Nem lehetséges, mivel ha létezik is a háromnál több térdimenzió, például egy négy térdimenziós tárgynak, a három térdimenzióban nem az egészét látnánk, csak egy szeletét.
A teleportálás pedig a valóságban nem létezik. Anyagot mégis hogyan bontanának fel atomjaira, és hogyan raknák azt össze a tér egy adott pontján, ez képtelenség.
Ahogyan eltűnnek, úgy éppenséggel meg is jelenhetnek.Attól, hogy nem tudjuk, hogyan, attól még nem lehet a lehetőségét kizárni.Persze nem biztos, hogy más dimenzióból kerül át, lehet ebbe a dimenzióba tartozó is, csak épp a helye változik meg valamiért.Pont van is ilyen esetem!Egyszer az előszobánkban leesett a mennyezet irányából két nagyobbacska kavics! Nos, nagydarab kavicsok honnan kerülhettek a lakásunk,a nem tudom, de leestek, hallottam ahogy koppannak és ott voltak a padlón, egyszerű kavicsok.A mennyezet be van lambériázva.Nem potyoghatna elvileg onnan semmi.De mégis..
De volt olyan is, hogy a kisszobai szőnyegen, kb egy éven át, bizonyos idő közönkét fekete kormot találtunk apró kupacokban a szőnyegen.Sosem láttuk, hogyan kerül oda, általában, ha épp nem takarítottuk fel, később magától eltűnt (!)Kintről nem kerülhetett be sehogy, ajtó, ablak csukva volt.Egy ideig tartott ez a jelenség.Aztán egyszer csak megszűnt.Szerencsére nem maradt nyoma a szőnyegen.Máig nem tudjuk, mik lehettek ezek.Ja és ha nem lenne elég...
Egyszer miközben éppen olvasgattam csendben a szobában, az ajtó felől valami zizegő hangot hallottam.Azt láttam, hogy valami fehér "izé" spirálisan forog és esik lefelé (mint mikor egy nagyobb falevél esik le forogva a fáról) csak ez a valami fehér volt, ilyen papírlap szerű...Mikor "földet ért", óvatosan odamentem és jól körbenéztem, mi eshetett le, mivel az a valami is a plafonról jött..De sehol semmit nem találtam!Semmi nem volt elmozdítva!Ajtó-ablak szintén zárva, tehát huzat nem lehetett az oka.Nem tudom, mik ezek...
Nyomtalanul eltűnt a sör a hűtőmből. :D
Megnézem. lehet hogy a szomszéd hűtőjébe teleportálódott. :D
A tudomány jelen állása szerint. (Na ez egy szép mondat.)
A teleportálás és a féregjárat létező (vagy elméletben létező) jelenségek. Féregjáratot létrehozni illetve a teret komolyabban eltorzítani nem sikerült. Ellenben a teleportáció kapcsán már vannak előremutató kísérletek.
Fényt illetve atomnál kisebb részecskéket, "kvantuminformációt" már biztos kézzel teleportálnak...
Csak sajnos sehol nem írják, hogy mégis mi kell ehhez, meg ugye, hogy mi az elméleti alapja. Valószínűleg egy mukkot se értenék belőle. De akkor is. Érdekelne a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!