Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezhet az, hogy egy másik...

Létezhet az, hogy egy másik dimenzióból átkerül egy adott tárgy ebbe a dimenzióba?

Figyelt kérdés

Van egy olyan elmélet, hogy például a lakásból hirtelen nyomtalanul eltűnik valami és valamikor visszateleportálódik.

Tehát ez akkor fordítva is igaz lehet, ha egyáltalán létezik ez az elmélet?

(Pl.: Igazoltatnak és teljesen tiszta vagy és tiszta is voltál, majd egy pisztoly megjelenik a zsebedben és megtalálják azt.)

2015. dec. 7. 11:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezzel az a probléma, hogy a dimenziók mind ennek a világnak a részét képezik, és ahhoz, hogy a teleportáció létrejöjjön olyan mértékű erőre van szükség, ami önmagától nem nagyon gyűlik össze anyagi szinten. Mesterséges úton figyeltek már meg olyat, hogy a tárgy "halmazállapotot" váltott, azaz a látható, és mérhető tartományokból látszólag eltűnt, de ezek elszigetelt esetek voltak, és a létrehozó sem tudta a magyarázatát. Ugyanez visszafelé is hasonlóan nehéz, azaz materializálni egy tárgyat ugyanolyan nehéz, mint teleportálni.
2015. dec. 7. 11:24
 2/8 anonim válasza:
27%

Ha a példádat nézem én a következőt tenném veled.

1. Szonda és vérvétel,drogteszttel.

2. Leírnám a jelentésbe,hogy mentális problémáid vannak.

Egy SÜN.

2015. dec. 7. 11:51
 3/8 A kérdező kommentje:

Első: Köszönöm a választ. Írok privátot.

Utolsó: Köszönöm a segítőkészségedet.

2015. dec. 7. 13:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem lehetséges, mivel ha létezik is a háromnál több térdimenzió, például egy négy térdimenziós tárgynak, a három térdimenzióban nem az egészét látnánk, csak egy szeletét.

A teleportálás pedig a valóságban nem létezik. Anyagot mégis hogyan bontanának fel atomjaira, és hogyan raknák azt össze a tér egy adott pontján, ez képtelenség.

2015. dec. 7. 14:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez egy nagy baromság.
2015. dec. 7. 16:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahogyan eltűnnek, úgy éppenséggel meg is jelenhetnek.Attól, hogy nem tudjuk, hogyan, attól még nem lehet a lehetőségét kizárni.Persze nem biztos, hogy más dimenzióból kerül át, lehet ebbe a dimenzióba tartozó is, csak épp a helye változik meg valamiért.Pont van is ilyen esetem!Egyszer az előszobánkban leesett a mennyezet irányából két nagyobbacska kavics! Nos, nagydarab kavicsok honnan kerülhettek a lakásunk,a nem tudom, de leestek, hallottam ahogy koppannak és ott voltak a padlón, egyszerű kavicsok.A mennyezet be van lambériázva.Nem potyoghatna elvileg onnan semmi.De mégis..

De volt olyan is, hogy a kisszobai szőnyegen, kb egy éven át, bizonyos idő közönkét fekete kormot találtunk apró kupacokban a szőnyegen.Sosem láttuk, hogyan kerül oda, általában, ha épp nem takarítottuk fel, később magától eltűnt (!)Kintről nem kerülhetett be sehogy, ajtó, ablak csukva volt.Egy ideig tartott ez a jelenség.Aztán egyszer csak megszűnt.Szerencsére nem maradt nyoma a szőnyegen.Máig nem tudjuk, mik lehettek ezek.Ja és ha nem lenne elég...

Egyszer miközben éppen olvasgattam csendben a szobában, az ajtó felől valami zizegő hangot hallottam.Azt láttam, hogy valami fehér "izé" spirálisan forog és esik lefelé (mint mikor egy nagyobb falevél esik le forogva a fáról) csak ez a valami fehér volt, ilyen papírlap szerű...Mikor "földet ért", óvatosan odamentem és jól körbenéztem, mi eshetett le, mivel az a valami is a plafonról jött..De sehol semmit nem találtam!Semmi nem volt elmozdítva!Ajtó-ablak szintén zárva, tehát huzat nem lehetett az oka.Nem tudom, mik ezek...

2015. dec. 7. 16:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyomtalanul eltűnt a sör a hűtőmből. :D

Megnézem. lehet hogy a szomszéd hűtőjébe teleportálódott. :D

2015. dec. 7. 18:49
 8/8 anonim ***** válasza:

A tudomány jelen állása szerint. (Na ez egy szép mondat.)

A teleportálás és a féregjárat létező (vagy elméletben létező) jelenségek. Féregjáratot létrehozni illetve a teret komolyabban eltorzítani nem sikerült. Ellenben a teleportáció kapcsán már vannak előremutató kísérletek.

Fényt illetve atomnál kisebb részecskéket, "kvantuminformációt" már biztos kézzel teleportálnak...

[link]

Csak sajnos sehol nem írják, hogy mégis mi kell ehhez, meg ugye, hogy mi az elméleti alapja. Valószínűleg egy mukkot se értenék belőle. De akkor is. Érdekelne a dolog.

2015. dec. 7. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!