Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mit értél el a szerelemben...

Mit értél el a szerelemben agykontrollal/ vonzás törvényével?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 12. 12:08
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó hogy csináltad? Konkrét személy volt, vagy tulajdonságok alapján vonzottad? :)
2016. ápr. 26. 22:46
 12/14 anonim ***** válasza:
anyagi függetlenséget
2016. máj. 6. 08:14
 13/14 anonim ***** válasza:

A nagy Őt. Aztán el is veszítettem...

Leírtam egy nagyon rossz időszak után, hogy milyen férfit szeretnék. Találkoztunk, összeköltöztünk, el sem hittem, hogy ilyen van, aztán szintén a vonzás törvényével elértem, hogy szakítsunk (utólag jöttem rá a dolgokra). Kiábrándult belőlem, nem akart tőlem semmit, nekem meg olyan bűntudatom volt, hogy azt hittem, belehalok, aztán a szülinapján -amit persze külön töltöttünk- úgy döntöttem, elég volt, visszaszerzem, szintén a vonzással. 3 hét múlva együtt voltunk.És sokkal jobb, mint eddig bármikor. Tudatosan teremtem a kapcsolatunkat, lépésről lépésre és most végre valóban a mennyekben vagyok :) pedig az első próbálkozásnál is azt hittem, de az semmi sem volt a mostanihoz képest :)

2016. júl. 10. 00:12
 14/14 anonim ***** válasza:
2 év szingliség után leírtam, milyen fiút akarok, és rá 1 hónapra jött is (kb) olyan. csak rájöttem hogy nem éppen a megfelelő dolgokra vágytam... és a kapcsolat szar volt. bevonzottam, majd el is taszítottam magamtól... már bánom...
2017. ápr. 28. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!