Reiki, arolo, bars… Másnak is van negatív tapasztalata ezekkel?
Sajnos úgy tapasztaltam, hogy eléggé negatív irányba tudják elvinni az embereket ezek. Tönkreteszik az emberi kapcsolatokat, olyan, mintha az ember valami "szektához, valláshoz" tartozna, ezzel szétrombolva az alany ismerőskörét, szeretteit így eltaszítja magától… Vagyis nekem külső szemlélőként hasonló tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban. És még közben pénzt is kérnek érte…
Más is járt már így?
Mi a kezelésért sosem kérünk pénz csak elfogjuk amit adnak, de az nem feltétlen pénz.
Nem tudom, hogy ez milyen félrement kezelő vagy tanító, de ott nagyon nincs rendben valami.
Sokat nem tudsz vele tenni egóból.
Kérdezz tőle és ne állíts!! Ez teljesen megfordítja a dolgot. Úgy rájöhet, hogy valami nincs rendben.
21:20:
Bars: [link]
Megnéztem mi ez az esszénia, látom, felhozza az Atlantisz gyermekeit. Ő is olvasta ezeket, az összes ilyet.
21:38:
Te is kezelő vagy? Milyen kezelő? És nem kértek pénzt? Amikre jár, ezek ilyen tanfolyamok, ráadásul úgy is van megfogalmazva a végén, hogy „Értéke felbecsülhetetlen! A magadba fektetett energia csak 24 000 Ft." A Bars-é 54 000. Na, lényeg, hogy alsóhangon 3 nap alatt pár óráért 100 000-ret tapsolt el, amikor meg megkérdeztem, hogy nem lenne-e egyszerűbb villamossal kimenni oda, ahova ment, akkor azt felelte, hogy nincs kedvem, utalva arra, hogy nem fog kifizetni egy 400 Ft-os jegyet.
Igen, kérdeztem tőle, nem állítottam, szerintem is ez célravezetőbb, de annyira benne van, annyira hisz benne… Olyan, mintha egy könyvből olvasná fel a dolgokat és ekkor mondta, hogy nem kell értenem, csak fogadjam el. Olyan, mintha ő sem értené, csak vakon megy ezután. Olyan, mintha két személyisége lenne. Amikor épp nincs pénze és nem megy ezekre, és „hagyják az agyát”, akkor egészen normális, megint a régi. Amikor mégis eljut ezekre, mintha extázisban lenne, múltkor is szédelgett utána, lebegett, ahogy ő mondta (az anyja is ott volt, érdekes, ő nem szédelgett, amúgy anno még ő vette rá ezekre a dolgokra még 16 évvel ezelőtt) és akkor megint elküld, nem beszél velem, jobb ha nem találkozunk, távolságtartó.
Én tényleg csak azért bánom és sajnálom az egészet, mert alakult köztünk valami és ezt ő is tudta, érezte, láttam rajta és akkor épp ott volt az ideje, hogy menjen a spirinőjéhez, akinek úgy számolt be rólam, hogy „Van egy lány, akivel úgy néz ki alakul valami…” Erre jött ez, hogy a nőci azt mondta, hogy „Jaj, ne, a lánynak (azt se tudta ki vagyok, név nélkül, nem is látott) rámenne a pajzsmirigye a kapcsolatra”. Az illető elhitte neki és innentől romba dőlt az egész.
Én meg nem tudom, miért hiszem, hogy még talán helyrehozható, kizökkenthető egy-egy józanabb pillanatában, hiszen már 16 éve nyomja. Szerintem a kérdést is csak azért tettem fel, hogy megnyugtassam magam, hogy valami tényleg nincs rendben és ha jár is valahova, abból is pont a humbuk fajtát fogta ki, ami nem segít rajta, hanem inkább lehúzza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!