Reiki, arolo, bars… Másnak is van negatív tapasztalata ezekkel?
Sajnos úgy tapasztaltam, hogy eléggé negatív irányba tudják elvinni az embereket ezek. Tönkreteszik az emberi kapcsolatokat, olyan, mintha az ember valami "szektához, valláshoz" tartozna, ezzel szétrombolva az alany ismerőskörét, szeretteit így eltaszítja magától… Vagyis nekem külső szemlélőként hasonló tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban. És még közben pénzt is kérnek érte…
Más is járt már így?
Igen, olyan, mintha belemenekülne ebbe az egészbe. Én egy darabig toleráns ember vagyok, de ez már sok és néhány beszélgetésünk elég ijesztő. Mintha nem létezne más, csak ez. Mindenre ez neki a válasz, főleg, mikor elmegy ilyen tanfolyamokra. "Átmossák az agyát" és onnantól kész van. :( És az bosszant, hogy ebből üzletet csinálnak… Szétkeresi magát az, aki tartja ezeket, közben olyanokat magyaráz másoknak, amit nem igaz, vagy épp nem úgy igaz, ahogy azt ő mondja, a sok sügér hisz neki és ezzel eltávolodnak a szeretteiktől. Igazából én csak ezt látom és rendkívül bosszantó.
Mert lehet az ilyet normális keretek közt is művelni úgy, hogy annak tényleg legyen értelme, nem vagyok ellene semminek.
Amit írtál az teljesen abszurd. Ott valami nagyon nincs rendben. Sem a beavatott, sem a tanító részéről.
Ott valami nagyon félre ment.
Én szerencsére nem ilyen tanárhoz mentem és nem is ilyen a csapat sem akik ott vannak.
tegnap 15:39
Huo, nem én akarok dönteni. Biztos nem voltam egyértelmű. Szerintem ugyanarra gondolunk, hogy aki "hülye" azzal nem érdemes foglalkozni. Azon úgysem lehet segíteni. Hiába mutatod az utat ő nem fog rálépni.
Válaszoltam már én is a kérdésedere de válaszolok most is.
Már többet mondtál a dolgokról te is.
A véleményem szerint abba kellene hagyni azzal a személlyel a találkozgatást ha valóban úgy van ahogyan ott elhangzik.
Senkit sem akarok védelmezni vagy ellene beszélni, DE előfordul, hogy az illető másképpen adja elő az adott mondatot miközben a tanítvány azt a saját véleménye, gondolkozása szerint formálja. Azért is írtam nem mellette sem ellene. Nem voltunk ott hogyan is zajlottak a dolgok.
A hangulatingadozás a negatív irányba nem éppen jó jel.
Figyi üzlet van mindenből csinálva de ha eltekintesz ettől a részétől vagyis nemfoglalkozol vele akkor sokat tanulhatsz a módszerekből. Te vagy bárki más a lényeggel foglalkozzatok.
Ingyen nem csinál neked senki semmit abba nyugodj bele!
A felsorolható összes módzserért kérnek anyagi szolgáltatást a tanárok főleg ha hivatalosan csinálják. Mindegy melyik szervezethez tartoznak az illetéki díjat a tanfolyamért bekell nekik fizetni s hidd el nagyon kevés marad saját haszon.
Persze más az ha valaki nemhivatalosan avat papír nélkül és elkér x összeget érte. De arról nem a Reiki,Arolo,**,stb módszerek tehetnek hanem az emberi személyiség!!!
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
ma 08:32
Akkor nem fogalmaztam érthetően. Nem katalizátorként használom, hanem sokkal kifinomultabban érzékelem, hogy kit kell kerülnöm. Van akiben nagyon mély gonoszságot és rosszindulatot érzek és úgy is viselkedik. Hiába vagyok vele kedves ő ettől nem változott meg, attól ő még a hátam mögött gonosz és rosszindulatú velem szemben. Persze a képembe vigyorog.
09:33
„A véleményem szerint abba kellene hagyni azzal a személlyel a találkozgatást ha valóban úgy van ahogyan ott elhangzik.” --> Kinek kivel? Nekem az illetővel vagy az illetőnek a „tanítóval”?
Igen, a hangulatingadozások… Feljegyeztem időpontszerűen és mindig akkor fordult át, mikor elment ezekre a „kezelésekre”. Meg úgy beszélt a minap is róluk, hogy ilyen tétel meg ez meg az, meg ne akard megérteni, csak fogadd el, miért kérdezősködök… Hát én kérek elnézést, hogy valaminek az értelmét tudni szeretném. Különben hogy alkalmazza, higgyen benne az ember, nem? Vagy csak én gondolom így? Ne, csak engedjem, hogy bekövetkezzen a változás, amit ő a dimenziók recipkra keretein belül (ez egy bars kezeléshez tartozó akármi) alkalmazott rajtam. Meg különben is, az aszpirin működését is meg akarom érteni?
Na, szóval így. Mert mondom, én toleráns vagyok, én is hiszek dolgokban, nem gátoltam soha ebben, nem volt rossz szavam, csak én is úgy veszem ki, hogy kicsit mintha sántítana ez az egész és nem egészen azt kapná, amit kellene, amit tényleg nyújtani akarnának ezekkel a dolgokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!