Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Lehetséges, hogy azért került...

Lehetséges, hogy azért került újra az életembe, mert sokat gondoltam már?

Figyelt kérdés
Mostanában igencsak sokat gondolkodtam egy régi fiúra, akivel ismerkedtem, csak aztán megrekedt a dolog... Aztán vasárnap nagy meglepetésemre felkeresett, hogy folytatná az ismrkedést, ha én is szeretném. Bevonzhattam őt?
2015. nov. 20. 00:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Honnan ismerted a fiút?

Miért nem találkoztatok, amikor megrekedt a dolog? (sehol nem is láttátok egymást vagy hallottatok egymásról?)

Csak úgy hirtelen becsöngetett, minden előzmény nélkül vagy jövőbeni közös dolog hiányában?

Nem volt várható?

2015. nov. 20. 00:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen..piros autoval érkezik ..bevonzottad a szomszédod ..majd ha hall téged ràdir ezek nem vàrfalak mindent hall és ha csenget engedd be szivesen nyujt segítő kezet :)
2015. nov. 20. 01:29
 3/7 Fish1 ***** válasza:
48%
Gondolatokkal simán teremthetsz találkozásokat (is).
2015. nov. 20. 03:24
 4/7 anonim válasza:
75%

De sok tudatlan ember van :D olvassatok el a Titkot (konyv)

Kedves kerdezo :D ha minden pozitiv iranyzatot fele loktel akkor igen bevonzottad :)

2015. nov. 20. 10:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem vonzottad be. Nem kell hókuszpókusz ahhoz hogy valaki folytatni akarjon egy megrekedt kapcsolatot. Előfordul ilyen magától is.

A Titok meg egy ostoba parasztvakítás, arra jó hogy az illető álmodozzon és jól érezze magát. Ha szerencséje van akkor véletlen be is jön, de ha igazán akar valamit az ember, nem árt tennie is érte.

2015. nov. 20. 19:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Hm, közben kimoderálták a Titok-ról szóló választ. Érdekes.
2015. nov. 20. 19:20
 7/7 anonim ***** válasza:

"Folytatná az ismerkedést"

Nem kell mindjárt bevonzásra gondolni, olyan tipus, aki nem szeret félmunkát végezni.

2015. nov. 21. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!