Lehetséges lenne? Akit idáig barárnönek gondoltam, akiröl azt hittem, jo tanácsokkal lát el. A problémákat csinálja nálam? Mivelhogy neki problémái vannak böven. Az én életembe probál rendet rakni, miközben az övében nem tud.
Figyelt kérdés
Ez a nö jol ismeri az apámat,és elszokta nekem mondani a rossz véleményét rola...mit nem csinál helyesen...mit hol ront el, mit ne engedjek meg neki velem szembe...stb.De ugy,hogy engem ezzel jol felcsesz.
Ha jol emlékszem az ö véleménye után, apuval össze is szoktam veszni.
Most kb.ugyanez volt a helyzet,az ö véleménye a barátomrol,szüleiröl,jövönkröl...Még azt mondta:"összevesztek,majd kibékültök,ugyse bírjátok ki sokáig egymás nélkül."
Idáig mindig azt mondta,hogy kiszeretne okosítani engem,hogy ne hagyjam magam.De ha az ö oktatásaibol,mindig csak a baj van?
2012. ápr. 24. 19:27
1/2 anonim válasza:
Egyszerű.Ne hallgass rá,vagy ne beszélj vele.
2/2 A kérdező kommentje:
Kössz a választ.
2012. ápr. 25. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!