Ti mit gondoltok az én Illuminati teóriámról?
Előre is szólok,hogy aki nem hisz az illuminátiban,nem érdekli őket ez a téma ne olvassák el ezt.
Először is az Illuminátusok jeléről,illuminátusok előfordulásárol regényekben és arról fogok beszélni sokak szerint hogyan jöttek létre.Majd a saját teóriámat is elmondom.
Az illuminátusok jele:
Az illuminátusok jele egy háromszög tetején egy szemmel [vagy esetleg benne]. Ami nem más mint a mindent látó szem. Itt egy kép róla:
A mindent látó szem sok vallásban is előfordul pl: az egyiptomi vallásban. Valamelyik vallásban az erő jelképe vagy esetleg a tudásé.
Az illuminátusok előfordulása filmekben,regényekben:
Az illuminátusok jele,esetleg neve gyakran felbukkan filmekben,regényekben,animékben/mesékben és vannak könyvek amelyek direkt az illuminátusokról szólnak:
-Gyűrűk ura: A gyűrűk urában gyakran felbukkan a mindent látó szem hiszen Szauron jele is egy szem.
-Yu-gi-oh:A yu-gi-oh ban is gyakran előfordul a mindent látó szem.Pl: Yugi ezeréves ikonján.
-Disney rajzfilmek:Mondhatni minden Disney rajzfilmben van legalább egy illuminati utalás írások,képek formájában. pl:Donald kacsa [mikor az egyik részben orvosnál van a falon található egy illuminati írás a falon]
Az illuminati rend sokak szerint:
Az én teóriám:
Szerintem az illuminati sokkal régebbre egészen a távoli Egyiptomba vezethető vissza hiszen ha megnézitek az illuminátusok jelén tulajdonképpen egy piramis látható és a szem is elég gyakran előfordul az egyiptomi vallásban mint jelkép.
Ez nem csak a te teóriád.
Egy csomó ilyet olvastam angolul.
Én hiszek amúgy az Illuminati elméletben, nem piszkálódásból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!