Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Csak tiszta ásványvizet lehet...

Csak tiszta ásványvizet lehet üzenettel feltölteni, vagy bármilyen más folyadékot is?

Figyelt kérdés
Mondjuk, ha olyan ember italát szeretném energiával kezelni, aki nem szereti a vizet, akkor kávéval, üdítővel is működhet például?
2015. okt. 27. 13:52
 1/6 Legoman ***** válasza:

Próbáld meg.

Ha energiával kezeled a kávét, akkor a káros anyagokat kivonod belőlük, sőt az üdítőből is. A pálinkából, borból stb. is kitudod vonni az alkoholt.

De ez attól függ, hogy mit értesz "energiával kezelni" alatt?

2015. okt. 27. 14:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Lego, ez azért nem ilyen egyszerű. Ha az lenne, egy pohár vízzel meg lehetne gyógyítani, vagy éppen halálra mérgezni valakit.
2015. okt. 27. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért nem facebookon üzensz neki?
2015. okt. 27. 16:29
 4/6 Legoman ***** válasza:

Tudom, hogy nem ily egyszerű, de ez attól függ, hogy gondolja feltölteni energiával.

Ha nem a saját energiáját használva, akkor jótékonyabb hatást fejt ki. A saját energiájával saját magát kimeríti.

Ha agykontrollal gondolta, akkor ahhoz nem szükséges nagy mennyiségben energia, mivel az agy a vizet változtatja meg a számára kívánt "formájúvá".

Ha pedig képzelettel akarja, akkor ahhoz már hit is kell.

Az lehet, hogy sok energia kell hozzá, és egy pohár még nem vált ki (akár látható) hatást, de több pohár már igen, viszont tényleg sok energia szükséges hozzá, és idő.

2015. okt. 27. 17:08
 5/6 Legoman ***** válasza:

Tudom, hogy nem erről szól a kérdés, de mint írtam nem veszítesz vele semmit kérdező, ha megpróbálod. :)

Egyébként szerintem működhet.

2015. okt. 27. 17:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Működik, csak ne melegíts utána már. PL ha langyos teát programozol, akkor utána ne melegíts már forróra. Amúgy hidegebb folyadékkal jobban programozható,de teljesen mindegy milyen folyadék.
2015. okt. 28. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!