Csak tiszta ásványvizet lehet üzenettel feltölteni, vagy bármilyen más folyadékot is?
Próbáld meg.
Ha energiával kezeled a kávét, akkor a káros anyagokat kivonod belőlük, sőt az üdítőből is. A pálinkából, borból stb. is kitudod vonni az alkoholt.
De ez attól függ, hogy mit értesz "energiával kezelni" alatt?
Tudom, hogy nem ily egyszerű, de ez attól függ, hogy gondolja feltölteni energiával.
Ha nem a saját energiáját használva, akkor jótékonyabb hatást fejt ki. A saját energiájával saját magát kimeríti.
Ha agykontrollal gondolta, akkor ahhoz nem szükséges nagy mennyiségben energia, mivel az agy a vizet változtatja meg a számára kívánt "formájúvá".
Ha pedig képzelettel akarja, akkor ahhoz már hit is kell.
Az lehet, hogy sok energia kell hozzá, és egy pohár még nem vált ki (akár látható) hatást, de több pohár már igen, viszont tényleg sok energia szükséges hozzá, és idő.
Tudom, hogy nem erről szól a kérdés, de mint írtam nem veszítesz vele semmit kérdező, ha megpróbálod. :)
Egyébként szerintem működhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!