Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ez lenne a vonzás törvénye?

Ez lenne a vonzás törvénye?

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta észrevettem, hogy amire gondolok, az beválik. Nem koncentrálok, csak úgy minden hátsó szándék nélkül vágyok rá.

A legfurább ilyen esetek:

Láttam egy ismeretlen srácot az utcán, aki megtetszett. Arra gondoltam, meg szeretném ismerni. Nem szóltam róla senkinek.

Fél év múlva maga jött oda bármi ok nélkül egy szórakozóhelyen, és két puszi kíséretében: "Örülök, hogy megismerhetlek, XY vagyok"

Máskor egy esküvőn tetszett meg egy (számomra) idegen, és arra gondoltam, bár észrevenne. Ez volt reggel. Este észrevettem, hogy sokszor bámul, egyszer majdnem megszólított, és egyszer mikor mentem ki a teremből, hátulról megfogta a kezem.

És vagy még 20 ilyen esetet tudnék írni.

A legutóbbi tegnap volt.

Jár hozzánk munkába egy nagyon jóképű srác, nem ismerem, sose beszéltünk, de néha totál belefeledkeztem a bámulásba.

Tegnap délután elképzeltem, milyen lenne, ha este még visszajönne hozzám, és mondjuk megadná a számát, awwh, az olyan romantikus a filmeken.

Erre este mit látnak szemeim:

Srácom bejött, átadott nekem egy darab papírt a Facebook felhasználónevével, mivel most nincs telefonja.

Persze a romantikus sztori nem folytatódott tovább, nem is beszéltünk azóta, mert én csak eddig képzeltem el, nem tovább, ezért be is kell érjem ennyivel.

Ez lenne a vonzás törvénye? Elképzeljük, aztán valóra válik?

21N

2015. okt. 27. 09:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"Pedig mindennél jobban szeretném"

9# Lehet ez a baj. Ne görcsölj rá, és akkor működni fog.

Erre értettem ,hogy kívánd, de aztán engedd el.

2015. okt. 27. 12:55
 12/13 anonim ***** válasza:
11! 9-es vagyok, köszönöm! Eddig úgy voltam, mint a kérdező, valamire gondoltam, hogy de jó lenne ez meg az és sikerült is. Ez az egyetlen mostani ügyem, amit már régebb óta szeretnék, de akkor tényleg elengedem! Köszönöm!
2015. okt. 28. 10:36
 13/13 anonim ***** válasza:
igen, ez nálam is működik:)
2015. okt. 28. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.