Ez lenne a vonzás törvénye?
Gyerekkorom óta észrevettem, hogy amire gondolok, az beválik. Nem koncentrálok, csak úgy minden hátsó szándék nélkül vágyok rá.
A legfurább ilyen esetek:
Láttam egy ismeretlen srácot az utcán, aki megtetszett. Arra gondoltam, meg szeretném ismerni. Nem szóltam róla senkinek.
Fél év múlva maga jött oda bármi ok nélkül egy szórakozóhelyen, és két puszi kíséretében: "Örülök, hogy megismerhetlek, XY vagyok"
Máskor egy esküvőn tetszett meg egy (számomra) idegen, és arra gondoltam, bár észrevenne. Ez volt reggel. Este észrevettem, hogy sokszor bámul, egyszer majdnem megszólított, és egyszer mikor mentem ki a teremből, hátulról megfogta a kezem.
És vagy még 20 ilyen esetet tudnék írni.
A legutóbbi tegnap volt.
Jár hozzánk munkába egy nagyon jóképű srác, nem ismerem, sose beszéltünk, de néha totál belefeledkeztem a bámulásba.
Tegnap délután elképzeltem, milyen lenne, ha este még visszajönne hozzám, és mondjuk megadná a számát, awwh, az olyan romantikus a filmeken.
Erre este mit látnak szemeim:
Srácom bejött, átadott nekem egy darab papírt a Facebook felhasználónevével, mivel most nincs telefonja.
Persze a romantikus sztori nem folytatódott tovább, nem is beszéltünk azóta, mert én csak eddig képzeltem el, nem tovább, ezért be is kell érjem ennyivel.
Ez lenne a vonzás törvénye? Elképzeljük, aztán valóra válik?
21N
Igen, ez az lehet. Ha jól tudom a bevonzásnál nincs helye dilemmának. Azért sikerül neked, mert amikor kigondolod amire vágysz, nem jön közbe negatív gondolat, tehát az ellenkezője annak, amit szeretnél. Nagyon fontos a vonzás törvényénél, hogy nem lehetnek kételyek. Az a lényege a vonzás törvényének, hogy kigondolsz valamit, majd elengeded. Az elengedés nagyon fontos.
Részben nekem is sikerült már ez, napok alatt bevonzottam úgy pasit, hogy magam is elképedtem. Már kérdés, hogy nem tudtam megtartani, mert elkezdtem agonizálni, és jöttek a félelmek.
Szerintem ha megadta az elérhetőségét, nyugodtan írj rá, de ne legyenek benned kételyek. Fontos az is, hogy tudd mit akarsz. Mert nem tudsz bevonzani olyant, ami még a Te lelkedben sem fogalmazódott meg. Elég, ha a következő lépést tisztán látod. Döntsd el, hogy mit szeretnél, és az legyen a következő bevonzásra váró dolog. De az legyen tiszta és egyértelmű.
Ez nagyon érdekes dolog.
Én is nem rég vettem észre, hogy ha gondolok valamire, de nem koncentrálok rá nagyon (nem erőltetem, hogy ezt én "akarom"), akkor bejön. Először csak véletlennek gondoltam.
Pl.: gondoltam egy srácra, milyen jó lenne vele, fél év sem telt el és összejöttünk.. :)
Szoktam tesztelgetni magam, tudom hülyeség, de gondolok egy személyre (mondjuk fb-n, olyan ismerősre akivel nem szoktam levelezni), nem ismerem annyira, párszor megfordul a fejemben milyen jó lenne ha írna.. pár napra rá általában felugrik az értesítő ablak, hogy xy üzenetet küldött.
Engem is érdekel ez a dolog jó látni, hogy nem vagyok ezzel egyedül :)
Kérdeztem, megadja-e minden csinos lánynak, kicsit zavarba jött, és azt mondta, nem igazán.
Szóval nem gyanítom, hogy csak nekem, de nem sokaknak rajtam kívül.
De azért adta meg, hogy randi legyen vagy a cégnél másoknak is, akikkel beszélt?
Modell vagy?:D
Ha elfogadsz egy tanácsot, kezdj el dumalni vele, lehet össze is jöttök:)
Am igen ez a vonzas törvénye:)
Nálam csak úgy hat hogy amiről nem tom elképzelni az nem is fog megtörténni. Pl nem tudtam elképzelni h a 15. Szulinapomat is abban a gyűlöletes házban , azzal a gonosz nővel stb érjem meg. S lám, el költöztünk apammal messze tőlük,14 éves koromban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!