Hogyan vonzzam be ezt a munkát?
Több mint 150 állásra jelentkeztem eddig. Nem vettek fel egyikre se. De nem gond, mert itt a legjobb amire lehetett jelentkezni és az esélyeim is itt lesznek elvileg a legjobbak. Ezen a héten vagy a jövő héten kéne behívniuk interjúra.
Ez az utolsó hely ahova jelentkeztem, ha ez nem jön be elhagyom az országot!!!
Ennyi beteg választ!
Az a lényeg, hogy ne parázz! Tapasztalat.
Ha folyamatosan azon vagy, hogy jaj, mi lesz ha nem kapom meg a munkát, akkor nem fogod megkapni.
Ha mondjuk egyfolytában mondogatod, hogy megkapom a munkát, megkapom a munkát, akkor sem fogod megkapni.
Úgy kell a munkára tekintened, mintha már a tied lenne.
Nyugodt vagy, és kiegyensúlyozott.
Persze ez rohadtul nehéz, ha az embernek halmokban állnak a csekkek az asztalán, vagy másnap az utcára kell kerülnie.
Most egy talán kicsit fura hasonlat.
Amikor vannak a gazdag (főleg kölkök) akik sza....nak bele a világba, és mégis mindig összejön nekik.
Mert nincs veszíteni valójuk, így tök lazák, tudják, hogy úgyis meg fogják kapni (holott náluk is másnap beüthet valami, de meg sem fordul a fejükben) és tényleg megkapják.
1 tételt tudnak és belehúznak, ha gyorshajtáson kapják őket, akkor pont elromlik a traffipax (most csak írok pár szélsőséges esetet), ha elisszák a májukat és szervátültetésre várnak, hirtelen lesz egy donor, és még sokáig sorolhatnám.
Magamon is tapasztaltam már, hogy ha van pénzem, akkor tök laza vagyok, mert biztonságban érzem magam, és akkor valahogy minden összejön.
Ha nem megy jól, és egyik napról a másikra élek, akkor valami miatt rám szakad minden pech.
Nem véletlen az a szólás-mondás, hogy a szegény embert még az ág is húzza.
"A kérdező kommentje:
#3: Egy boszorkány elátkozott."
Akkor külföldön sincs esélyed, még mosogatónak se.
De Lucifer-666 megáldott, így levette rólad az átkot. Most már bárhol kapsz munkát.
Ha igazán meg akarsz fogni a munkát akkor az önéletrajtoddal tudod bevonzani!!!!!
Megszerezni a személyiségeddel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!