Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan vonzzam be ezt a munkát?

Hogyan vonzzam be ezt a munkát?

Figyelt kérdés

Több mint 150 állásra jelentkeztem eddig. Nem vettek fel egyikre se. De nem gond, mert itt a legjobb amire lehetett jelentkezni és az esélyeim is itt lesznek elvileg a legjobbak. Ezen a héten vagy a jövő héten kéne behívniuk interjúra.

Ez az utolsó hely ahova jelentkeztem, ha ez nem jön be elhagyom az országot!!!

2015. aug. 11. 18:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

egyszerű a képlet.

legyél fiatal és legyen 20 év tapasztalatod a szakmában.

egyből bevonzanád

2015. aug. 11. 18:55
 2/18 Fish1 ***** válasza:
Vizualizáld. De ne az "akarás" állapotát, mert ha erre pörögsz rá, akkor magát ezt az állapotot teremted meg újra és újra. Úgy képzeld el, mintha már megtörtént volna, hogy felvettek, és tedd mögé a hála és az öröm érzését. Így esélyesebb szerintem.
2015. aug. 11. 19:22
 3/18 anonim ***** válasza:
A többi helyen mi volt a baj?
2015. aug. 11. 19:27
 4/18 A kérdező kommentje:
#3: Egy boszorkány elátkozott.
2015. aug. 11. 20:11
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért és hogyan, mikor?

A munkáltató pedig azt mondta, hogy:

"sajnáljuk, ön tökéletes, de hát önön átok van! A céget pedig nem sodorhatjuk bajba...".

2015. aug. 11. 20:15
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én pedig megáldalak téged, az Atya, Fiú és a Szentlélek nevében, Ámen <3

:P

2015. aug. 11. 20:15
 7/18 anonim ***** válasza:
73%
Hát, ha ilyen bevonzás meg boszorkány elátkozott, meg hasonló marhaságokban hiszel, akkor meg tudom érteni, miért nem hajlandó veled közösséget vállalni egyetlen munkáltató sem.
2015. aug. 11. 20:43
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
És kinnt mit csinálsz,mosogatsz ? Minden állás telített ! Mindenki kiment már
2015. aug. 11. 20:44
 9/18 A kérdező kommentje:
#8: Kint bizony végzettséget nem igénylő munka vár rám, de még mindig jobb mint ha itthon végeznék végzettséget nem igénylő munkát. Az kínos lenne. De bárhogy is lesz, haza fogok szólni, hogy már tele vagyok pénzzel :D
2015. aug. 11. 20:53
 10/18 anonim ***** válasza:
50%
A munka bevonzására a TANULÁS nevű ősi, tibeti rituálé a legalkalmasabb, legalábbis a türk törzsi sámánok szerint.
2015. aug. 11. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!