Szaszaaaaaaaaa kérdése:
Az igaz, hogy ha valaki sokire sokat gondolsz az megérzi? Ha igen mégis hogy?
Figyelt kérdés
2015. aug. 10. 18:13
1/12 anonim válasza:
nem, nem igaz. ennek a tévhitnek az lehet az egyik oka hogy sok időt töltetek együtt és ő is sokat gondol rád.
2/12 anonim válasza:
Annyira igaz, mint az összes ezotériás alág. SEMENNYIRE!
4/12 anonim válasza:
lehet,hogy pusztán véletlen.egyik éjjel a volt barátom után sírdogáltam,nem is aludtam semmit.reggelre egy email várt tőle,hogy rólam álmodott valami rosszat,kérdezte h minden rendben van-e.
5/12 anonim válasza:
Ha simán csak gondolsz rá, bármilyen sokat is teszed, nem fogja érezni.
6/12 anonim válasza:
Ezotériában sosem nem kapsz választ a hogyan kérdésre.
7/12 anonim válasza:
Hogy lehetne már megérezni... én is sokat gondoltam kiskoromban Britni Szpirszre mégse érezte meg.
9/12 Ozmium42 válasza:
Én vagyok Britney Spears, és nem éreztem.
10/12 anonim válasza:
6. Kaphatsz választ, de csak olyan dologra, ami létezik, és működik. Ha valami nem működik, ott maximum azt lehet megmagyarázni, hogy miért nem. Bár erre se nagyon szokták venni a fáradtságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!