A múltkor gondolataimmal előidéztem egy vihart és másnap 160/kmh s órás szél támadt fel eső is volt sok villámok. agykontrollosok válaszait kérném én csináltam e vagy nem?

Ha ilyen menő agykontrollos vagy is, engedd meg, hogy figyelmeztesselek egy pár dologra:
- ne idézzed elő "az én kertemet süsse a Nap, a szomszédét verje a jég!" jelenséget, mert te is "szomszéd" vagy;
- DNS-ed (nagy betűk, még 14 éves zseninek is!) piszkálásával vigyázz, nehogy a agyi visszanyaljon;
- szép dolog az önbizalom, de ha túlzásba viszed, "őrültség" nevű kórtünetté alakul át;
- saját meséid sem muszáj elhinned.

Én, mint a tapasztalt spirituális oktató alátámasztom, - még ha le is százalékoltak a gyakorin - hogy a kérdező agykontrollos baromságnak vélt kijelentése nem alaptalan.
A gondolatok kihatással vannak a Föld kollektív tudatának morfogenetikus mezőire, amit szellemi segítők irányítanak. Természetesen megvalósulhat akár egyetlen egy ember gondolata is, ha az nem megvalósíthatatlan, és pusztító.
Én például 2008 szeptemberében összevesztem az osztályfőnökömmel, mert nem hitte el, hogy anno 1997 és 2000 között volt térdig érő hó, és azt kivántam, bárcsak esne nagy hó, mert nem hitte el az osztályfőnököm, hogy nem csak 1970-ben volt nagy hó, hanem én is láttam már.
Rá egy évre 2009 decemberében egy méter magas hó esett.
Mi ez, ha nem bizonyíték, hogy kicsit megkésve, de megérkezett a válasz a gondolatomra.
Mellesleg a vihar mindenképp bekövetkezett volna, mert már szombaton lehűlést ígértek szerdára - ami azért is furcsa kedves időjósok, mert szombaton még egész középeurópa térképe tiszta volt.

Óh értem.
Tehát állok a pirosnál kocsival, azt kívánom hogy bárcsak zöld lenne, és mikor zöld lesz, kiderül hogy valójában én irányítom a gondolataimmal?
Maga beszívott? Vagy tényleg ennyire hülye?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!