Hogyan tudnék emlékezni másnap reggel arra, hogy mit álmodtam?
Figyelt kérdés
Jó ideig, szinte minden nap álmodtam, és másnap reggel emlékeztem rá, de pár hete - hónapja már nem emlékszem egyre sem. csak arra lennék kíváncsi hogy hogy tudnék megint emlékezni az az esti álmomra. válaszokat előre köszönöm.2014. dec. 9. 19:15
1/10 anonim válasza:
sehogy, mindig álmodunk, de csak akkor emlékszünk rá, ha az alvásnak egy bizonyos fázisa közben ébredünk fel
2/10 Legoman válasza:
Egyszerűen emlékezhetsz rá:
Mikor reggel felébredsz, ne mozdulj meg, hanem gondolj vissza az álmodra. Tedd fel magadnak a kérdést:
"Mit is álmodtam ma?"
Majd ezt írd le egy lapra, vagy vezess álomnaplót. A lényeg, hogy írd le az álmodat és próbáld meg megfejteni.
Foglalkozz az álmaiddal és fejtsd meg őket. Nem kell neki sok idő és azt veszed észre, hogy a teljes álomra emlékszel, és csak rád vár, hogy megfejtsd. :D Egyébként nagyon szórakoztató tud lenni az álomfejtés, és megdolgoztatja az agyat. :)
3/10 anonim válasza:
Elalvás előtt határozd el hogy emlékezni fogsz az álomra, nekem ez szokott segíteni.
4/10 anonim válasza:
Mondj el 3 miatyánk imát lefekvés elött és tegyél a párnád alá egy akármilyen rozsdás patkot.
5/10 anonim válasza:
Az 1. választ kiegészíteném azzal, hogy ha a REM-fázisban ébredsz fel, akkor tudsz könnyen emlékezni. Ha nagyon érdekel, hogy mit álmodsz, ébreszd fel magad elalvás után 4 órával, és jegyzetelj!
6/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2014. dec. 10. 12:55
9/10 A kérdező kommentje:
utolsónak (8.)
Az mi? mármint a szót magát így ki tudom következtetni de hogy működik? mármint.. NA. nem tudom megfogalmazni :D
2014. dec. 11. 16:18
10/10 anonim válasza:
Készíts az ágy mellé tollat, papírt lámpát. Amikor felébredsz rögtön írd le az álmot, mindent amire emlékszel minden szót és majd reggel összerakod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!