Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » El gondolkodtatok már a zombi...

El gondolkodtatok már a zombi apkalipszisen?

Figyelt kérdés

debrecenben élek és halotam hogy egy veszet nö meg harapta

ugy az ápoloját[ az ápoló férfi volt ] kb 1 maréknyi

hust ki harapot a kezéböl a férfit 3 hónapig oltásokal kezelték.

-szerintem a veszettség olyan mint a zombi virus és ha mutálodik a veszettség = zombi apokalipszis

-legalábis ez az én elméletem persze én nem ugy értem hogy feltámadnak a halhatatlan zombik

hanem élö embert meg harap egy fertözöt késöbb ö is fertözöt lesz és hatnak majd rájuk a fizika törvényei.

és nem feltétlenöl vátoznak vagy torzúlnak el csak ugy viselkednek mint az álatok nagy eséjel még beszélni is fognak tudni meg 2 lábon álni .

-de az embereket csapatostol támadják majd.

.........ja és nem vagyok hülye......

2015. máj. 16. 15:45
1 2
 11/14 VaTa94 ***** válasza:
Elgondolkodtam, de minek?!? Ha mutálódik a veszettség mindenki megdöglik, vagy nem, de hogy "feltámadna" azt erősen kétlem, amire meg nem hat a fizika törvényei az egy másik létsík azzal nekünk nincs foglalkozni valónk.És hogy viselkednek az állatok? Indokolatlan támadástól nem kell tartani tőlük.
2015. máj. 19. 04:41
 12/14 anonim ***** válasza:

128. Nap a zombik kitörése otta.

Debrecenről átszálitoták az egyént miskolc melleti kis faluba.

Karanténba van az egész a riportereket vagy lelővik vagy elküldik őket.

Vannak árram kimaradások kezdenek elfogyni a benzin tartájok.

A bolt 2napja kiürült.

Szöges droton nehezen átmásznak.

2015. máj. 26. 20:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem olyen hülyeség a kérdés - mint amilyennek látszik.

Jelenleg a veszettség csak közvetlen kontaktussal terjed. Ha mutálódik, pl. cseppfertőzéssel is terjedne, meglehetősen nehéz lenne ellene fellépni.

1. Korai szakaszban nehezen kimutatható. 2. A tünetek megjelenése után már nem sok esély van a gyógyulásra.

Ezért van az, hogy ha felmerül, hogy veszett állat harapott meg valakit, rögtön elkezdik a veszetség ellenni -elég kellemetlen- kezelést, Illetve (ha sikerül elkapni a sérülést okozó állatot - ebben a szakaszban már gyorsteszttel kimutatható a fertőzöttség), úgy a sérülést okozó állat fertőzöttségétől függően kezdik el a kezelést.

Tehát, ha a veszettség vírusa a fentiek szerint mutálódna, a hosszú lappangási idő miatt meglehetősen katasztrófális lenne.

2015. máj. 28. 18:17
 14/14 A kérdező kommentje:
Kösz.
2017. febr. 8. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!