Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » El gondolkodtatok már a zombi...

El gondolkodtatok már a zombi apkalipszisen?

Figyelt kérdés

debrecenben élek és halotam hogy egy veszet nö meg harapta

ugy az ápoloját[ az ápoló férfi volt ] kb 1 maréknyi

hust ki harapot a kezéböl a férfit 3 hónapig oltásokal kezelték.

-szerintem a veszettség olyan mint a zombi virus és ha mutálodik a veszettség = zombi apokalipszis

-legalábis ez az én elméletem persze én nem ugy értem hogy feltámadnak a halhatatlan zombik

hanem élö embert meg harap egy fertözöt késöbb ö is fertözöt lesz és hatnak majd rájuk a fizika törvényei.

és nem feltétlenöl vátoznak vagy torzúlnak el csak ugy viselkednek mint az álatok nagy eséjel még beszélni is fognak tudni meg 2 lábon álni .

-de az embereket csapatostol támadják majd.

.........ja és nem vagyok hülye......

2015. máj. 16. 15:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%

"nagy eséjel még beszélni is fognak tudni"

Te meg nagy eséllyel még írni sem tudsz! :)

2015. máj. 16. 15:47
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Igen, a zombiapokalipszis már folyamatban van. Bárki meggyőződhet róla, ha bekapcsolja a tévét vagy felnéz a gyakorira.
2015. máj. 16. 15:55
 3/14 A kérdező kommentje:

2.-hoz hasonlókat írjatok vagy ha van saját elméleteitek

azok is jók.

2015. máj. 16. 16:03
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Besz@rok b@zmeg.
2015. máj. 16. 16:41
 5/14 *Ana Van Der Val* ***** válasza:
100%
2015. máj. 16. 16:45
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ez alapján a veszettség agy és gerincvelő gyulladást okoz és ebből adódnak a veszettség tünetei. Szóval a veszettség nem "agresszivitást okoz" hanem ez a központi idegrendszer lebénulásának következménye. Ha a veszettség mutálódna akkor legfeljebb gyorsabban halna meg a fertőzött egyén, nem lenne zombiszerűbb. Szerintem.

A zombi apokalipszis (bár az egyik kedvenc témám) tök valószínűtlen, túl feltűnőek a tünetek ezért nem terjedhetne el kellő mértékben hogy gondot okozzon, könnyű volna elkerülni vagy karantén alá vonni a helyet.

Azon ma már mindenki felkészült egy zombi apokalipszisra! :D

[link]

2015. máj. 16. 21:30
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem. Ugyanúgy nem gondolkodtam el ezen, mint ahogy a cserebogár halhatatlanságán sem.
2015. máj. 16. 21:42
 8/14 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat
2015. máj. 17. 11:29
 9/14 anonim ***** válasza:

Volt már zombi apokalipszis? Ha nem, akkor nem lehet róla elgondolkodni.

Lehetőségéről pedig csak a hibbantantak gondolkodnának, ám ők azért nem, mert nem tudnak gondolkodni.

2015. máj. 17. 15:17
 10/14 anonim ***** válasza:
54%
kredenc
2015. máj. 17. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!