El gondolkodtatok már a zombi apkalipszisen?
debrecenben élek és halotam hogy egy veszet nö meg harapta
ugy az ápoloját[ az ápoló férfi volt ] kb 1 maréknyi
hust ki harapot a kezéböl a férfit 3 hónapig oltásokal kezelték.
-szerintem a veszettség olyan mint a zombi virus és ha mutálodik a veszettség = zombi apokalipszis
-legalábis ez az én elméletem persze én nem ugy értem hogy feltámadnak a halhatatlan zombik
hanem élö embert meg harap egy fertözöt késöbb ö is fertözöt lesz és hatnak majd rájuk a fizika törvényei.
és nem feltétlenöl vátoznak vagy torzúlnak el csak ugy viselkednek mint az álatok nagy eséjel még beszélni is fognak tudni meg 2 lábon álni .
-de az embereket csapatostol támadják majd.
.........ja és nem vagyok hülye......
"nagy eséjel még beszélni is fognak tudni"
Te meg nagy eséllyel még írni sem tudsz! :)
2.-hoz hasonlókat írjatok vagy ha van saját elméleteitek
azok is jók.
Ez alapján a veszettség agy és gerincvelő gyulladást okoz és ebből adódnak a veszettség tünetei. Szóval a veszettség nem "agresszivitást okoz" hanem ez a központi idegrendszer lebénulásának következménye. Ha a veszettség mutálódna akkor legfeljebb gyorsabban halna meg a fertőzött egyén, nem lenne zombiszerűbb. Szerintem.
A zombi apokalipszis (bár az egyik kedvenc témám) tök valószínűtlen, túl feltűnőek a tünetek ezért nem terjedhetne el kellő mértékben hogy gondot okozzon, könnyű volna elkerülni vagy karantén alá vonni a helyet.
Azon ma már mindenki felkészült egy zombi apokalipszisra! :D
Volt már zombi apokalipszis? Ha nem, akkor nem lehet róla elgondolkodni.
Lehetőségéről pedig csak a hibbantantak gondolkodnának, ám ők azért nem, mert nem tudnak gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!