Hogy ne idegesítsen valami ami idegesít? Ti eltudtátok érni bármiről legyen szó?
Figyelt kérdés
AKÁRMIRŐL..emberek idegesítő szokásairól, vagy pl ha valaki hangosan nyelv, böfög blabla..
Mintha nem lennék ura magamnak, pedig amennyire tudom kontrollálom ezt az idegességet, de nem egyszerű ha egyszerűen ingereli az idegeimet
2015. márc. 29. 00:41
11/12 anonim válasza:
Én tök megértem, engem kinyírnak a primitív, bunkó emberek, akik azt képzelik, hogy tök normális dolog a másik orra alá fingani vagy odaböfögni hangosan. Ki kíváncsi ezekre a dolgokra?? Mindenki tartsa meg magának, max a párom előtt engedem meg magamnak, azt se mindennap! Idegesít, ha valaki csámcsog, böfög, röfög, fingik, ajtót csapkod stb. Azt viszont nem tudom neked megmondani, hogy hogyan érd el, hogy ne idegesítsen mert még én sem jöttem rá... Ilyenkor elképzelem milyen klassz lenne az illetőt pofán verni :)
12/12 anonim válasza:
Szerintem nem jó túlzottan másokkal foglalkozni, és még érzelmeket is társítani ezekre. Magunk energiáit pazaroljuk.
A legtöbbeknél szerintem belső dolog is van, amivel foglalkozni tudnának.
De tényleg tapló dolgok amiket utolsó írt :)
De hülyék mindig lesznek, foglalkozni is hülyeség foglalkozni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!