Mihez kezdjek, hogy ha tényleg nincsen vonzás törvénye?
"Próbáltam jó dolgokat és lehetőségeket behozni az életembe, szimplán azzal hogy erősen gondoltam rájuk."
Ezzel szerintem választ is adtál a saját problémádra.
Az a lényeg hogy egyszerre csak egy dolgot akarj, de azt nagyon ès úgy hogy az ne egy elérhetetlen dolog legyen. Pl: egy fiu , munkahely, jó jegy
Szerencse stb... Elalvás előtt mondogasd azt h ugy is sikerül ( vagy valamit ami arra vonatkozik h a tied lesz az a valami. /valaki/
Kell ennek a dolognak idő hogy " hozzád szokjon,, de utana jo lesz .
Probalgasd :) es az is fontos hogy a lelkeddel kapcsolatban legyel , tehat nyugodt kornyezetben , ne egy diszkoban. Hanem csendben az agyadon vagy menj ki az udvarra ulj le a fube hallgass zenet es koncentraj :) remelem sikerul barmi is az :D hajra , szurkoloook :))
Ha nincs vonzás törvénye, egyet tehetsz: a mostban kell élned. A jelen pillanatban kell megtenned a legjobbat amit megtehetsz, azért, hogy elérd azt amit akarsz. S ha mégsem éred el, akkor nem bosszankodsz, mert tudod: a legjobbat tetted meg a múltban amit csak tehettél.
Nincs múlt. Nincs jövő. Csak a most van. Itt kell élned.
Vonzás pedig van. Valószínű felszínes vagy, vagy nincs kitartásod. Emberek milliói gyakorolják sikeresen. Ha türelemmel és odaadással gyakorolsz, neked is menni fog a teknikák alkalmazása. Olyan ez mint a konditerem.
Ha kondizol, izmosodsz.
Ha nem vagy csak hébe hóba, akkor puhány maradsz.
Ha gyakorlod a mentális teknikákat, menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!