Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mihez kezdjek, hogy ha tényleg...

Mihez kezdjek, hogy ha tényleg nincsen vonzás törvénye?

Figyelt kérdés
Próbáltam jó dolgokat és lehetőségeket behozni az életembe, szimplán azzal hogy erősen gondoltam rájuk. Erre sorba falakba ütköztem. Úgy fest, hogy ez az egész baromság csak egy nagy pénznyelő és én élhettek nyomorúságosan a mostani élethelyzetben.
2015. márc. 19. 12:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9-es most figyelj: nekem bekopogtatott a barátom :P (tényleg)
2015. márc. 19. 22:17
 12/17 anonim ***** válasza:
Én minden elméletre nyitott vagyok de ez még szerintem is baromság
2015. márc. 20. 01:15
 13/17 anonim ***** válasza:
De most ez hogy szedett el tőled pénzt? :DD:D: Mármint pozitívan gondolkodni most pénzbe kerülne, vagy mi?
2015. márc. 20. 01:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Üdv a felnőttkorban!
2015. márc. 20. 05:47
 15/17 anonim ***** válasza:

"Próbáltam jó dolgokat és lehetőségeket behozni az életembe, szimplán azzal hogy erősen gondoltam rájuk."

Ezzel szerintem választ is adtál a saját problémádra.

2015. márc. 20. 14:57
 16/17 korom csenge válasza:
0%

Az a lényeg hogy egyszerre csak egy dolgot akarj, de azt nagyon ès úgy hogy az ne egy elérhetetlen dolog legyen. Pl: egy fiu , munkahely, jó jegy

Szerencse stb... Elalvás előtt mondogasd azt h ugy is sikerül ( vagy valamit ami arra vonatkozik h a tied lesz az a valami. /valaki/

Kell ennek a dolognak idő hogy " hozzád szokjon,, de utana jo lesz .

Probalgasd :) es az is fontos hogy a lelkeddel kapcsolatban legyel , tehat nyugodt kornyezetben , ne egy diszkoban. Hanem csendben az agyadon vagy menj ki az udvarra ulj le a fube hallgass zenet es koncentraj :) remelem sikerul barmi is az :D hajra , szurkoloook :))

2015. márc. 21. 11:26
 17/17 gublug ***** válasza:

Ha nincs vonzás törvénye, egyet tehetsz: a mostban kell élned. A jelen pillanatban kell megtenned a legjobbat amit megtehetsz, azért, hogy elérd azt amit akarsz. S ha mégsem éred el, akkor nem bosszankodsz, mert tudod: a legjobbat tetted meg a múltban amit csak tehettél.

Nincs múlt. Nincs jövő. Csak a most van. Itt kell élned.

Vonzás pedig van. Valószínű felszínes vagy, vagy nincs kitartásod. Emberek milliói gyakorolják sikeresen. Ha türelemmel és odaadással gyakorolsz, neked is menni fog a teknikák alkalmazása. Olyan ez mint a konditerem.

Ha kondizol, izmosodsz.

Ha nem vagy csak hébe hóba, akkor puhány maradsz.

Ha gyakorlod a mentális teknikákat, menni fog.

2015. márc. 23. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!