Mihez kezdjek, hogy ha tényleg nincsen vonzás törvénye?
Figyelt kérdés
Próbáltam jó dolgokat és lehetőségeket behozni az életembe, szimplán azzal hogy erősen gondoltam rájuk. Erre sorba falakba ütköztem. Úgy fest, hogy ez az egész baromság csak egy nagy pénznyelő és én élhettek nyomorúságosan a mostani élethelyzetben.
Ezt most így nem tudom, hogy leírni neked, de pl. gond az, hogy nem akartad eléggé.
Most tegyük fel adtál valaminek 2 napot vagy 3 hetet és nem történt meg így feladtad.
Ha most arról szólna az egész, hogy valamire erősen gondolsz és pár nap múlva már megtörténik, akkor nem is volna olyan nagy dolog az egész.
Azt próbáltad már, hogy valami kis dologgal kezdesz?
Tehát ahogy a történetben van, hogy mondjuk próbáld ki egy csésze kávéval.
2015. márc. 19. 13:11
4/17 anonim válasza:
Mi a pénznyelő? Pénzért gondoltál erősen valamire?
2015. márc. 19. 13:13
5/17 anonim válasza:
A női magazinok ezotériájától ne várj eredményt...
2015. márc. 19. 13:18
6/17 anonim válasza:
Tudod, ha vmit beakarsz vonzani az életedbe, erősen kell gondolnod râ, bele kell élned magad. De azt ne várd h holnap már meg is van mert ez hosszú ideig is eltarthat.
2015. márc. 19. 13:21
7/17 *Ana Van Der Val* válasza:
Ha nem működik, akkor be kellene nyújtani egy törvénymódosító javaslatot, amit majd -ha megfelel- a plenáris ülésen megvitatunk.
Egyébként az egész egy FULLshit, úgyhogy soha sehogy nem fog működni.
2015. márc. 19. 13:22
8/17 Ozmium42 válasza:
Mi lenne, ha mágikus baromság helyett érdemi lépéseket tennél a céljaid megvalósítása érdekében?
2015. márc. 19. 14:41
9/17 anonim válasza:
Azzal még senki nem vonzott be semmit az életébe, hogy csak elgondolta, tenni is kell érte, ne higgy az ilyen baromságokban. Párt sem talál úgy senki ha ül a szobájában, nem fog bekopogni a kiválasztott, és pénzed sem lesz ha nem teszel érte valamit, hogy legyen.
2015. márc. 19. 14:52
10/17 anonim válasza:
Jó hírem van!
Mint hogy van vonzás törvénye! Csak hogy a karmád / sorsod működteti a tudattalanodat így az elméd egy részét így azt vonzod ami a tudattalonodban van.
Tehát van vonzás törvénye, csak nem olyan egyszerűen működik ahogyan azt egyes youtube-os videók fetálalják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!