A vonzás törvénye, kinek mi jött be jobban?
Szerintem az a hatásosabb, hogy ha nem kellesz valakinek, akkor elfogadod, hogy bármit csinálsz, nem fogsz neki kelleni...akármilyen vonzásaid vannak, meg akárhogy képzeled el.
Pont ezért nem tudja senki, hogy konkrétan hogy kell ezt csinálni, mert nem is létezik. Ezek csak véletlenekből lettek összeállítva, felmérések alapján, hogy kinek melyik jött be; hangsúlyozom VÉLETLENÜL.
Utolsó: ez azért nem így működik. NEM vagyok "hívő", de ELVILEG, ahogy én értelmeztem, a vonzás törvénye lehetőségeket teremt.
Például: szeptember közepén pont erre gondoltam, hogy ki kéne próbálni. Hónapok óta állást keresek, amit nappali tagozat mellett lehet csinálni, de persze Tescon és gyorséttermeken kívül semmi... (mindkettőt kipróbáltam már, de köszi, többet nem kérek belőlük, mindegy, nem is ez a lényeg.) szóval arra gondoltam, hogy legye 10.000 forint a számlámon. aztán arra gondoltam hogy ELVILEG (ezt továbbra is hangsúlyozom) kérjünk csak nagyot nyugodtan, mert az Univerzumnak elvileg mindegy a szám. Ekkor gondoltam 100.000-re, mert miért ne, és ment tovább az élet.
Másfél nappal később felhívott egy szaktársam apukája, hogy jövő hétre tudna adni egy alkalmi munkát, hétfőtől péntekig, napi 20.000 forintért... :)
Persze lehet véletlen volt, de akkor egy BAROMI NAGY véletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!