Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » A vonzás törvénye, kinek mi...

A vonzás törvénye, kinek mi jött be jobban?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy vannak, akik szerint az a jó, ha mindig arra gondolsz amit be akarsz vonzani, mások meg azt mondják hogy ne foglalkozzunk vele, engedjük el. Kinek melyik vált be? Szerintetek melyik hatásosabb?

2014. okt. 29. 13:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és mielőtt valaki rosszra gondolna, egy reklámfilmnél kellettem tolmácsnak :D
2014. okt. 29. 22:39
 12/17 anonim ***** válasza:
43%
5. vagyok. Még mindig nem értesz. Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy zoknit vagy cipőt érdemes-e felvenni, mielőtt az utcára kimész. Nyilván felveszed a zoknit, aztán a cipőt...
2014. okt. 29. 23:01
 13/17 anonim ***** válasza:
Szaktársad is tudott róla, hogy melót keresel, nem?
2014. okt. 30. 00:51
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak, még ha szerintetek ez nem is működik, és örülök, hogy másnak már bejött, még ha véletlenül is :) Nem tudom már, hogy melyik válaszoló írta, hogy ez így nem működik - de nem is arra gondoltam, hogy én most akkor pénzt kapok és meg is kapom, hanem arra, hogy lehetőségeket teremt, ami után persze cselekedni is kell.
2014. okt. 30. 07:02
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"mások meg azt mondják hogy ne foglalkozzunk vele, engedjük el"

Ez a tanács arra nevel, hogy ne sóvárogj dolgok után, illetve ne görcsölj rá a dologra.

Ha sokat vizualizálod a célodat, attól meg jobban beépül a tudatalattidba és így vonzod tudatosan és tudat alatt.

Szóval mindkét tanács jó és megfér egymás mellett. :)

2014. nov. 11. 21:09
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. nov. 13. 14:53
 17/17 anonim válasza:
100%
Kár hogy régi a kérdés, remélem kedves kérdező, hogy még olvasod! :) Nos, baromi hosszú lenne leírni mindent, ami a Titok c. film után történt. Ha írtam volna egy listát azokról, amiket meg akartam valósítani, szerintem a 70%-át kipipálhatnám. Rengeteget változott az életem, jó irányba a törvény használatával. Aki kicsit jobban beleássa magát a témába, rengeteg ilyen könyv, (és youtube-on hangoskönyv) elérhető. A leghatásosabb változást mégis Esther és Jerry Hicks Kérd és megadatik c. könyve hozta. Ha valaki az ebben leírtakat szó szerint veszi, olyan dolgokat bevonzhat amiről nem is álmodott. De ahogy előttem is írták, a cselekvés az egyik legfontosabb ebben. Önmagában, a kijelentéseknek, hogy mit akarsz, semmi haszna.
2018. júl. 3. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!