Hogy rajzoljak jobban?
Nem erre gondolsz?
Én nagyon régen rajzoltam már...
De a rajzaim jobban hasonlítanak hieroglifákra és pálcika emberekre, mint rajzra :D
Szerintem mindent meglehet tanulni. Nincs olyan, hogy lehetetlen.
A rajzhoz mi kell?
Kell hozzá kéz, és egy ceruza plusz lélek. Ez van mindenkinek, innentől már csak használnia kell.
Énekléshez mi kell?
Kell hozzá lélek, hangszalag, száj, hangképző szervek, tüdő stb. Ez is van mindenkinek. Használni kell őket.
A kézügyességet lehet fejleszteni, főleg, ha agykontrollal visszamegyünk az alaphoz.
A hangokat ellehet találni némi gyakorlással. Onnantól meg már a kottát meg lehet olvasni stb.
Saját tapasztalatból mondom, hogy soha nem késő semmit sem megtanulni.
A rajzhoz igazodni kell, és a rajznak is igazodnia kell hozzád. Magyarán meg kell találni a saját stílusod.
Éneklésnél is ugyanez van, ott is van az embernek egy stílusa, amiben a legjobb. :)
Csak kitartás, akaraterő és hit kérdése. :)
én kművész vagyok, és én is rengeteget fejlesztettem gyakorlással a rajztudásomat. alapvetően már jó volt, de így is nagyon sokat lehetett rajta fejleszteni.
gyakorolni kell, ennyi a mágia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!