Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi lenne ha az ember agya...

Mi lenne ha az ember agya 100%-at tudna hasznalni?

Figyelt kérdés

2014. dec. 15. 13:33
1 2 3 4 5
 11/46 Trafó1 ***** válasza:
2014. dec. 15. 15:42
 12/46 anonim ***** válasza:
60%

jaaj istenem, hogy tudtam én azt végignézni!?

már akkor tudtam hogy mekkora hülyeség, mikor felmászott a plafonra.. ott kellett volna elmennem, inkább néztem volna a sarkot még másfél órán keresztül..

2014. dec. 15. 16:02
 13/46 anonim ***** válasza:
8%

Az emberi agyi kapacitásának alig 2%-10%-át használja ki. Az evolúció ugyanis készenléti állapotra programozta be az emberi agyat, hiszen bármikor megtámadhatta az ősembert a mammut, vadállatok rivális tőrzsek vagy a természet, így egy átlag használatra lett berendezve, ami által nem használja ki teljesen az agyát az ember.

Ma már nem kell félni azoktól az evolúciósan generálódott félelmektől, melyekre az agy berendezkedett, így fel lehet óldani a gátat. Ha megtalálják azt a szert, melyel felóldható az eredményt itt látod https://www.youtube.com/watch?v=fDRs15i5r10

2014. dec. 15. 17:19
 14/46 Shai-Hulud ***** válasza:
93%

@17:19

Ugye nem mondod komolyan, hogy te ezt el is hiszed? :-)

"Az evolúció ugyanis készenléti állapotra programozta be az emberi agyat, hiszen bármikor megtámadhatta az ősembert a mammut, vadállatok rivális tőrzsek vagy a természet, így egy átlag használatra lett berendezve, ami által nem használja ki teljesen az agyát az ember."

Az evolúció ilyen alapon az ÖSSZES állat agyát ugyanígy programozta volna be...

De miért nem az izmainkat programozta így az evolúció?

Ha megtámad egy vadállat, akkor az segít rajtam, ha a 2-3%-ban használt izmaim mellé még tudok mozgósítani 97%-ot, és elillanok mint a kámfor. Azzal nem sokra megyek, ha megtámadnak, azonnal mozgósítom az agyam, és rájövök a Maxwell-törvényekre. Nem hiszem, hogy ezzel elkápráztatom a kardfogú tigrist.

Annak meg igazán örülök, hogy mondandód alátámasztására egy játékfilmet használsz... Ez valóban egy nyomós érv.

Nem kellene inkább a tudomány eredményeit elfogadni? Tudom, hogy nem olyan izgalmas, mint a Csúcshatás, de jelen pillanatban reálisabbnak látszik. :-)

2014. dec. 15. 17:34
 15/46 A kérdező kommentje:
gen tudom hogy az ember az ismert agy 100% hasznalja de tudosok is ala tamasztottak hogy az emberi agy olyan resz a testben aminek a mukodeset es az osszetetelet meg mai napig nem értik es ha pont azon a reszen vannak azok a %ok?
2014. dec. 15. 18:43
 16/46 anonim ***** válasza:
20%

ha ennyire tudni akarjátok az igazságot:

ha mind a 100%át használni tudnád,

tudnál:

- repülni,

- regenerálódni,

- teleportálni,

és nyithatnál telejósdát is, meg telepatikát.

szerinted miért van ennyi tudós, aki az agyat kutatja? ha csak életmentés és intelligencia fejlesztés, és hasonlók miatt lenne, nem foglalkozna vele senki. de a halhatatlanság, teleportáció, jövőbelátás, időutazás, empátia telekinézis miatt ma már szinte minden 4. tudós ezt kutatja, hogyan tudná az agyának 100%át használni.

és mivel ennyi film jön erről a témáról, már lehet meg is találták a megoldást, és így próbálják elfogadtatni az emberiséggel, hogy ne érje őket akkora sokkhatás mikor felfedik az igazságot. de ez sok évtizedig eltarthat, még az ufókat sem hozták nyilvánosságra. bár azt már nem is fogják, látták az emberek reakcióit, soha nem fogadták volna el ezt a tényt, ezért mást kellett kitalálniuk. tehát inkább álcázzák őket, beépítették az emberek közé. aki pedig nyitott rá, az könnyedén rájöhet az igazságra, csak nézz körül neten. ott az igazság, de csak annak, aki el tudja fogadni, sima civilek had éljék nyugodtan az életüket.

lehet ezzel is ez lesz, ha ennyire rosszak az emberek reakciói, inkább elfedik az egészet.

2014. dec. 15. 19:06
 17/46 anonim ***** válasza:
85%

Az "ismeretlen rész" nem azt jelenti, hogy valami titkos rekesz lenne, amit nem látunk!

Az egész agyat látjuk - csak azt nem lehet egyelőre pontosan, részletesen megérteni, hogyan működik.

De attól még az egészet használjuk.

Ha visszaolvastál volna... leírtam már egy példát:

A régi versenyautók 30 km/ó sebességre voltak képesek.

A maiak ugye kb. 300-zal mennek.

Most akkor a régi autóknak csak 10%-át használtuk volna?

Melyik 90%-át nem használtuk?

Ugye, hogy ez butaság?

Az emberi agy is így van: az egész működik (csak nem egyszerre) és ennyit tud. Mivel a gondolkodás új dolog, ezért SOK agysejt kell hozzá, lassú és NEM HATÉKONY.

2014. dec. 15. 19:07
 18/46 Shai-Hulud ***** válasza:
84%

"ha csak életmentés és intelligencia fejlesztés, és hasonlók miatt lenne, nem foglalkozna vele senki."

Bizony senki. Csak azok, akiket érdekel. :-)

"de a halhatatlanság, teleportáció, jövőbelátás, időutazás, empátia telekinézis miatt ma már szinte minden 4. tudós ezt kutatja, hogyan tudná az agyának 100%át használni."

Mivel a tudósok (veled ellentétben) mind a 100%-át használják az agyuknak, pontosan tudják, hogy mekkora hülyeségeket írtál le. Ezek a címszavak nagyon jól mutatnak egy tudományos-fantasztikus műben, de egyik sem tudományos téma. Ha nem hiszed, keress rá az interneten, Gugli barátod majd megmondja.

"és mivel ennyi film jön erről a témáról, már lehet meg is találták a megoldást, és így próbálják elfogadtatni az emberiséggel, "

Világos, ez megint egy világméretű aljas összeesküvés...

"még az ufókat sem hozták nyilvánosságra."

Nem is fogják, ilyen baromságokkal épeszű tudós nem égeti magát.

"tehát inkább álcázzák őket, beépítették az emberek közé. aki pedig nyitott rá, az könnyedén rájöhet az igazságra, csak nézz körül neten. ott az igazság,"

És te még szabadlábon vagy?

Igaz, bocs... Mióta bezárták az OPNI-t, nincs aki szakszerűen kezeljen. Te szegény!

2014. dec. 15. 19:18
 19/46 A kérdező kommentje:
Nem ertem hogy minek kommentelnek ide olyanok akik nem "hiszik" hogy van ilyen jo mindenkinek sajat joga eldonteni hogy mit akar elhinni es mit nem de en evvel a kerdessel egy normalis "vitat" akartam elinditani nem pedig olyat hogy te hulye allat mit kepzelsz nekem nincs akkora erdeklodesem hogy ilyenen gondolkodjak ezert hulyeseg na nem ilyet hanem ki szerint mit takarhat szoval megkerem a hitetlenkedoket hogy menjenek a sunyiba koszonom:)
2014. dec. 15. 19:41
 20/46 Shai-Hulud ***** válasza:
89%

"mindenkinek sajat joga eldonteni hogy mit akar elhinni es mit nem"

Ez így van. Van aki a Mikulásban hisz. :-)

De szerintem fölösleges olyan dolgokban hinni, amiről tudjuk, hogy nem igaz - és te is tudhatnád, ha vennéd a fáradságot és utána néznél. Elismerem, hogy az ilyen szép színes-szagos misztikus álmok sokkal izgalmasabbak, mint a valóság, de sok értelme nincs valótlan dolgokon agyalni.

De igazad van, mindenki azt hisz, amit akar... Sok szerencsét! :-)

2014. dec. 15. 20:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!