Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Árulja már el valaki aki ért...

Árulja már el valaki aki ért a telekinézishez vagy pszichokinézishez vagy tudom is én mikor hogyan nevezik, hogy hogy az ödögbe csinálják?

Figyelt kérdés
Elképesztő videók vannak you tubeon amin tényleg látszik hogy nem trükkről van szó. Valaki megtudná mondani mi a lényege?
2014. dec. 7. 23:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Neked nem lehet valami boldog életed utolsó.Az én életem csupa harmónia még ha kicsit szegényesen is de boldog vagyok :) én kíváncsiságból kérdeztem, te pedig bánatból és kényességből válaszoltál.Kússz az asztal alá és nézd meg ott vagyok e.Világtalan egy ember a te fajtád.Dynamo leplezését csak kitalálták.Mindet megnéztem,de egyet sem mutattak meg hivatalosan Dynamo szeme láttára is.Csak találgat a média hogy hogy is lehetett, és ennyi, semmi extra.Egyetlen egy videót nem lepleztek le.Mert nincs mit leleplezni.A vízenjáráshoz mit szólsz? Gondolom tutaj volt alatta mi? elmebeteg egy ember vagy te aki pont az a fajta, hogy leragadt egy szinten.Olvass többet birka mert túl sablonos az életed.
2014. dec. 9. 01:10
 12/15 A kérdező kommentje:
és lám tessék,kipróbáltam a telekinézist.Sikerült forgatnom a gondolataimmal és energiámmal a papír fecnit.Először megijedtem, és nem mertem csinálni egy óráig... aztán újra neki rugazkodtam, és mostmár teljesen egyértelmű a mondás,miszerint nincs lehetetlen csak tehetetlen.Működik hölgyeim és uraim... mostmár csak fejlesztenem kell,és nem bizonygatni akarom,hanem egyszerűen "nem hiszem el" .... fenomenális.Meditáció és akarat valamint szeretet érzés alapja a szivedben!Aki csinálta érti miről beszélek.Végre nem tartozom a kérdezők soraiba ezzel kapcsolatban.Sikerült! sziasztok
2014. dec. 9. 01:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Na ügyes vagy :-) Jó gyorsan sikerült! Gratula ès ne hagyd abba :-)
2014. dec. 9. 08:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Az alábbi videót valaki mobillal készítette, ahogy a Megvilágosodott sétál a vízen. Jobban mondva a vízben, mert kivehető, hogy legalább bokáig merül benne.

Az elején tisztán látszik, ahogy a hullámok megtörnek a felszín alá előre bekészített állványon, vagy a szeretet erején, ami azt a platformot képezte 10-15 cm-re a víz alatt.

Az eredeti felvételen, a felemelő zenével és lassítással, vágásokkal kicsit nagyívűbb volt a mutatvány, így inkább a "valaki egyensúlyozik a víz alá merített stégen" hatását kelti.

A csattanó 2:35 környékén látható (érdemes kicsit korábbról nézni), amikor az előre megbeszélt motorcsónak kimenti, majd véletlenül egy jobb kanyarral próbálja elhagyni a tetthelyet, így pedig nagy dörrenéssel ráfut a víz alatti állványzatra (vagy a szeretet erejére) a nézők tapsviharával kísérve.

Igazi gyöngyszem!

https://www.youtube.com/watch?v=NCSpPaUnsMc&list=UUSUewGGigx..

2014. dec. 9. 10:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Nagy az isten állatkertje....
2014. dec. 10. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!