Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Árulja már el valaki aki ért...

Árulja már el valaki aki ért a telekinézishez vagy pszichokinézishez vagy tudom is én mikor hogyan nevezik, hogy hogy az ödögbe csinálják?

Figyelt kérdés
Elképesztő videók vannak you tubeon amin tényleg látszik hogy nem trükkről van szó. Valaki megtudná mondani mi a lényege?
2014. dec. 7. 23:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Csalás.
2014. dec. 8. 00:00
 2/15 anonim ***** válasza:
"tényleg látszik hogy nem trükkről van szó." Ez az egész videónak a lényege. Hogy megtévesszen ilyen kis buta embereket mint te vagy. (Már elnézést a kifejezésért)
2014. dec. 8. 00:35
 3/15 A kérdező kommentje:

Fogalmatok sincs arról hogy mire képes az emberi elme.

Pofátok az van, hogy csalás.De nem hogy ti, még a tudósok sem tudják alátámasztani érvekkel.Nem vagyok egy buta ember, mint az elsőre úgy is tűnik a kérdésemből, ebből kifolyólag nem tűröm hogy ilyen jelzőket használjon rám bárki is amíg nem érveli agyon amit mondd velem ellentétben avagy ezzel az eszmével ellentétben.Vegyetek példát Dynamorol,ő is használja a telekinézist, levegőbe emelkedik és vízen jár.Akármennyire is azt mondja itt bárki hogy ez hülyeség, az gondolkozzon el azon hogy hogyan csinálja,mert hogy segítséggel és trükkel nem az tuti.Szátok az van de erős érveitek nincs.Könnyen lehet rámondani hogy trükk,meg hülyeség csak azért mert ti nem tudjátok megcsinálni.Az emberi elme csodákra képes.Jobb ha utána jártok.Valaki aki ért ezekhez kérem írjon.

2014. dec. 8. 01:25
 4/15 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi készteti az evőeszközöket arra, hogy meggörbüljenek, ahogy azt sem tudom, hogy miért mutat az iránytű mindig észak felé, mi okozza a villámlásokat, vagy hogy hogyan befolyásolja a Hold az apályt és a dagályt. Tudom, hogy ezeknek a dolgoknak ma már megvan a tudományos magyarázatuk, de nem olyan régen még ezekre a dolgokra sem tudtuk a választ. Minél többet tanulunk, annál inkább rádöbbenünk, hogy milyen keveset is tudunk a világegyetem működéséről.

“Emlékszel még, hogy az emberek miként röhögtek egykoron az elektromos áramon vagy a láthatatlan mágneses hullámokon? Az ember tudása még gyermekcipőben jár!" Albert Einstein

2014. dec. 8. 02:21
 5/15 anonim ***** válasza:

#2 (kérdező)

Ügyes, okos, aranyos vagy!

Felteszel egy kérdést a "magad sem tudod, hogyan nevezikről", majd jól odamondasz a válaszolóknak.

Taps!

Igazad van, nem csalás, amit a YouTube videókon látsz, abárki utánozhatja. Többnyire sikerülni is fog. Próbálgasd!

Ha a szupermanust akarod utánozni, ne a landolással kezdd, az biztosan sikerül!

2014. dec. 8. 05:38
 6/15 anonim ***** válasza:
Had ne nekem kelljen bizonyítani, bizonyítsd te.
2014. dec. 8. 05:59
 7/15 anonim ***** válasza:
0%

El kell képzelni azt, ahogy megmozdul. Nagyon sokáig kell gyakorolni, nem megy ez csak úgy. Le kell csendesítened az elméd, hogy egyetlen gondolat se tudjon megzavarni a koncentrálásban. Aztán ha kitartó vagy, sikerülni fog. Elösz csak egy kis papírfecnivel próbálkozz mert annak könnyü a súlya, könnyebben megmozdul. Ablakokat csukd be persze, és tartsd úgy a fejed, hogy amikor lélegzés közben kifújod a levegöt, az ne mozdítsa meg a papírt. Próbálkozz kitartóan és sikerülni fog :-)

Dynamo müsorait imádom, egyáltalán nem csaló, nem trükközik. Egyszerüen csak meg van világosodva így konkrétan bármire képes az elméjével.

2014. dec. 8. 06:18
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem csalód, de nagyon jó bűvészek.
2014. dec. 8. 06:59
 9/15 anonim ***** válasza:
35%

Nos, az igazság valahogy a két véleménykülönbség között van.

Vannak valóban olyan emberek, akiknek vannak "különleges" képességeik, de egyelőre nem tudjuk (vagy nem is akarjuk) megmagyarázni, hogy ezek hogyan is működnek.

Személyes tapasztalatom(ismerősök képességei) és élményem (egyszer a jövőbe álmodtam)is alátámasztja azt, hogy ezeknek van alapjuk. Azonban mivel ezek nem laborokban történtek meg, miközben 30 tudós megfigyelt, így természetesen nincs bizonyítva. Ami a tudósnak nincs bizonyítva= kamu, humbug, nem létezik.

Ez engem nem hat meg, mert tudom, amit tudok.

De kérdező. Te se légy túl naív. Ezek a műsorok szórakoztatásra vannak és nem pedig a valóságot tükrözik. Rengeteg videó van a youtubon, de ezek 95%-a csalás. Nem gondolod, hogyha annyi ember megtudná csinálni a telekinézist ahány videó van a neten róla, akkor már rég belebotlottál volna az utcán minden nap?

A Dynamóról és a többi showmanról pedig ne is beszéljünk. Ők maguk sem állítják magukról, hogy ilyen-olyan para képességeik lennének, hanem hogy trükköznek, bűvészkednek csak.

A sorozataikban egyébként is rengeteg beavatott van, megjátszás, színészek és statiszták. Nem kell komolyan venni. Biztos vagyok benne, hogy előtted nem tudná így megcsinálni, csak segítséggel.

Bizonyos videókon látszik, hogy nem a vízen járkál, hanem plexi üvegen - nem hiába nem mennek arra felé motorcsónakkal. Nem varázsolja bele a mobilt a kólás üvegben, hanem a háttérben egy beavatottal kicserélni az üveget és a többi.

Ezeknek pont az a lényege, hogy elámulj és azt mond " nem tudom hogy csinálta, mert nem látszik, hogy trükk!". Miért mit gondolsz, amikor a cirkuszban ketté vágnak egy embert, tényleg ketté vágják vagy csak nem tudod hogy csinálták meg a trükköt?...

George Adamski

2014. dec. 8. 10:59
 10/15 anonim ***** válasza:
49%

>amin tényleg látszik hogy nem trükkről van szó.

>ő is használja a telekinézist, levegőbe emelkedik és vízen jár

>mert hogy segítséggel és trükkel nem az tuti

>Szátok az van de erős érveitek nincs.

>ti nem tudjátok megcsinálni.

>Az emberi elme csodákra képes.

Hát éppen ezért vagy te buta, vagy legalábbis meglehetősen naiv és/vagy tanulatlan. Felsoroltad az alapvető, primitív ezós érvek nagy részét.

1. Nem nekem kell bizonyítanom, hogy nincs pszichokinézis, egyrészt mert az én véleményem összhangban van az ismert természeti törvényekkel (plauzibilis), másrészt valaminek a nemlétét nem lehet bizonyítani. Ha állítasz valamit (pl. hogy van pszichokinézis), akkor téged terhel a bizonyítás terhe és nem engem. Ha neked pár videó bizonyíték, az téged minősít.

2. Dynamo egy bűvész, méghozzá igen ügyes bűvész. Egyrészt, ha keresel, találsz egy csomó "leleplezést" a trükkjeiről, másrész, mivel korrekt módon kivitelezett tesztek során sosem mutatta meg a "képességét" (én legalábbis nem tudok ilyenről), nincs okod feltételezni, hogy trükknél többről van szó. Dynamo, csakúgy, mint bármelyik másik parafenomén/varázsló/sámán/bűvész, elvérezne egy rendes teszt során.

>Minél többet tanulunk, annál inkább rádöbbenünk, hogy milyen keveset is tudunk a világegyetem működéséről.

Ez a második legbutább közhely, amit ember mondhat. Szégyelld magad!

>“Emlékszel még, hogy az emberek miként röhögtek egykoron az elektromos áramon vagy a láthatatlan mágneses hullámokon? Az ember tudása még gyermekcipőben jár!" Albert Einstein

Ez pedig az első számú legbutább dolog, amit ember mondhat. Ezós téma mellett érvelni kamu Einstein-idézettel. Kérlek, most fordulj a fal felé és gondold át az életed!

2014. dec. 8. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!