Teljesen összezavarodtam valaki megmagyarázná?
van ez a bevonzás törvénye "a Titok" agykontroll stb stb
már pár éve én is olvasgatok ezekről és próbálom gyakorolni is. elég bugyuta példát mondok most
van mondjuk egy fiú akivel régen beszélgettem és valamelyik nap csak éppen átfutott az agyamon h de régen is volt.erre másnap este felhívott,kész csoda
viszont van egy másik fiu akivel most 1 hete zártuk le és próbálok arra öszpontosítani hogy ujra irjon vagy felhivjon szugerálom kérlelem az univerzumot és semmi.hogy van ez?
Tulajdonképpen többféle módszer létezik a vonzás törvényére, de önmagában elképzelni nem elég.
Az egyik módszer a hála érzete. Rhonda Byrne A varázzlat című könyvében ír erről és megtanít érezni a hálát. Lehet agykontrollal is bevonzani dolgokat. Lehet a mágiával is stb.
Ezen az oldalon is leír 8-at:
De van egy elv, amit sokan nem vesznek figyelembe a mindennapi életben, mikor panaszkodnak:
"Hasonló hasonlót vonz."
Rhonda Byrne A varázslat*
Bocsi elírtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!