Ezt megmagyarázná nekem valaki?
http://www.youtube.com/watch?v=SnLj8DMqaC8&feature=related&n..
Nekem ott sántít a dolog, hogy egy ilyen elzártam élő szerzetes miért mutatná meg magát a nagyvilágnak.
És hogy elvileg a mantrát nem mondjuk ki hangosan meditáció közben. Ill. hogyha egyszer kérte a szerzetes, hogy menyjenek hátrébb, akkor a kameraman miért ugrálhatott körülötte.
És még sorolhatnám.
Szóval a véleményekre vagyok kíváncsi
Sztem ez megvan játszva...meg amúgy is,miért kellet közel ülni a függönyhöz?
Akinek igazi hatalma van az nem mutogatja magát,csendben tanít és nem próbál bizonyítani senkinek.
Ezt már láttam régebben. Érdekes, még ha kamu is. Nem az a tipikus levitációs trükk, mint abban a videóban amit a második válaszoló linkelt.
Szerintem nem furcsa, hogy mutogatja magát, a buddhisták elég nyitottak, nem hiszem, hogy elzárkóznak az ilyentől ha úgy van. Sokszor alávetteték magukat kutatásoknak pl. ha meditáció hatását vizsgálták, persze ez még nem bizonyítja, hogy vannak akik képesek a levitációra, főleg hogy ezt egy youtube-s videón láthatjuk. :D de vannak érdekesebbek is, például hogy egyes szerzetesek képesek a testük hőmérsékletét megnövelni, -10 fokban, hóban pucéran úgy hogy megszárítják a rájuk tekert vizes ruhát. Ez még natureban is megjelent: [link]
Szóval vannak érdekes dolgok. Mondjuk ehhez a repülősdihez én is szkeptikusan állok.
Második vagyok.
Nyilván ezt akkor hiszem el ha látom, és én körbejárhatom odamehetek stb. Ettől függetlenül nem tartom lehetetlennek.
Viszont amit linkeltem, ahogy írtam is az csak az alap. Lehet hátulról is emelni. Számomra érdekes, hogy miközben levitál akkor nem megy körbe a kamera, pedig nekem nyilván ez lenne az első reakcióm, hogy akkor járom körbe amikor lebeg, nem előtte.
Egyébként Discoverynek egy bűvészes műsorában volt.
A falusiak elmondták benne, hogy egy elég goromba és elzárkózott szerzetesről van szó, meg hogy voltak már ott mások is, akik, ahogyan a mesékben is szerepel, soha nem jöttek ki onnan. :)
Ez is durva. De ha már így belejöttünk, valami olyasmit is hallottam, hogy a tüntetők leöntöttek egy meditáló szerzetest benzinnel és meggyújtották, ő pedig meditált addig, míg halálra nem égett.
Igen 2. elég sok furcsaság van benne.
Aha... csak úgy tud levitálni, hogy ha a függöny a háta mögött van.
Amúgy meg mutatták volna végig az emelkedést, plusz a háta mögött is a dolgokat, hogy ha nem lenne kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!