Vki megmagyarázná a lentieket? Megköszönném, mert engem mindig hülyének néznek ezek miatt!
Érdekes dolgok történnek velem...
1. a függöny leesett magától a csipeszes karnisról és bele a fotelba ami kb fél m-re volt tőle
2. alakokat látok(nem csak este és nem félálomban)volt h teljesen élethű alakot láttam de van sokszor h csak árnyakat látok
3.hangokat hallok(kopogás az asztalon, léptek, stb..)
4.a megérzéseim mindig pontosak(papám most halt meg 2 hónapja de halála előtt egy héttel éreztem h mi lesz és még mondtam is páromnak)
stb...
Az érzékelésed jobb lehet, mint az átlagé. Ebbe nem kell belemagyarázni semmi különlegeset. Ha szeretnél kezdeni vele valamit, akkor fejlesztheted.
Mivel a papád 2 hónapja már nem él, így nem ő ténykedik. Viszont a ragaszkodásoddal létrehozhatsz olyan jeleket, mintha ő tenné. Engedd el, ha még nem tetted, és döntsd el akarsz-e valamit kezdeni az érzékeléseddel.
1. a függöny leeshetett a széltől,
2., 3. a képzelődéssel pszichológushoz kellene fordulni először is, mert lehet betegség,
4. amikor az én papám meghalt én is éreztem, hogy meg fog halni, mert rákos volt és nagyon rosszul volt már.
a csukott lakásban nincs szél...és nem tudott beleesni magától a fotelba!
nem képzelődök, nem vok bolond h ne tudjam eldönteni h valós-e vagy nem az az esemény amit látok-hallok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!