Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Teljesen összezavarodtam...

Teljesen összezavarodtam valaki megmagyarázná?

Figyelt kérdés

van ez a bevonzás törvénye "a Titok" agykontroll stb stb

már pár éve én is olvasgatok ezekről és próbálom gyakorolni is. elég bugyuta példát mondok most

van mondjuk egy fiú akivel régen beszélgettem és valamelyik nap csak éppen átfutott az agyamon h de régen is volt.erre másnap este felhívott,kész csoda

viszont van egy másik fiu akivel most 1 hete zártuk le és próbálok arra öszpontosítani hogy ujra irjon vagy felhivjon szugerálom kérlelem az univerzumot és semmi.hogy van ez?

2014. nov. 22. 18:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azt hiszem h ez valami olyasmi h vannak emberek akiket csak akkor kapsz meg amikor kesz leszel ra.Ez igy hulyen hangzik de biztos volt mar olyan amikor erzted azt, h ez a legjobb idoben tortent:-))))
2014. nov. 22. 18:56
 2/12 anonim ***** válasza:
Mert ez az egész csak hülyeség. Az életben vannak véletlenek, ennyi.
2014. nov. 22. 19:29
 3/12 anonim válasza:

Néhány rendelésemet én is megkaptam az univerzumtól, volt sok, amit nem.

Szerintem nem is akarod igazán, hogy írjon.

2014. nov. 22. 19:30
 4/12 anonim ***** válasza:

Hogy zajlik az információcsere? Vagyis hogy jut el hozzá, hogy mit szeretnél? Oxigén vagy nitrogénmolekulák szállítják vagy szubatomi részecskék?

Na és az hogyan befolyásolja az ő neuronjait vagy szinapszisait, hogy te mire gondolsz vagy szeretnél?

2014. nov. 22. 19:31
 5/12 Legoman ***** válasza:
A vonzás törvénye a másik akaratától is függ. Abba nem tudsz beleavatkozni, és tiltják is a másik akaratába való beavatkozást.
2014. nov. 22. 19:34
 6/12 anonim válasza:
Legoman! A vonzás törvénye pont a mi akaratunkról szól, nem másokéról. Tehát nem tilthatja azt.
2014. nov. 22. 21:04
 7/12 Legoman ***** válasza:

Dehogynem tilthatja.

Ha a másik nem akarja, akkor nem fog sikerülni.

2014. nov. 22. 21:24
 8/12 A kérdező kommentje:
ez csak egy példa a hétköznapokból.ha azt akarom mondjuk hogy otthon legyen ebédre palacsinta és próbálom tudatosan bevonzani akkor tuti nem az lesz az ebéd.és ha csak átfut az agyamon a gondolat hogy úgy ennék palacsintát akkor meg az lesz az ebéd.ilyesmiket figyelek meg
2014. nov. 23. 02:38
 9/12 Legoman ***** válasza:

:D Nem mindegy az sem, hogy kéred és kívánod a dolgot, vagy hogy parancsolva mondod-e.

Olvass a vonzásról könyveket, megtanítják, hogy kell használni.

2014. nov. 23. 12:42
 10/12 anonim ***** válasza:

Utolso: Ezt nem ugy kell h elkepzeled es kijelented (parancsolgatas nelkul)?Tehat pelda;

M. Ma kuldd egy smst nekem es elhiv randizni.Ezutan elkepzeled az sms hangot es utana a randit, de lehet h tevedek:-)

2014. nov. 23. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!