Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Tudatos álmodás? WILD? Realty...

Tudatos álmodás? WILD? Realty Check?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy szeretném elérni azt a fázist, amikor az álmomban már tudatos vagyok. Naponta reggel 8:30 - 18:00-ig fél óránként csinálom a valóságtesztet, mégis az álmomban csak egyszer végeztem el ezt tudatosan. Rájöttem szerintem hogy álmodok, de ugyan úgy ment tovább az álom és nem irányítottam. Megpróbáltam a Wild technikát is, de az is sikertelen. 45 fokban fekszem, számolom a lélegzetem, érzem hogy a testem már teljesen laza, sőt mintha nem is érezném. A foltokban se értem mit kéne látnom. Ne mondjátok azt, hogy mintha felkapcsolódna egy lámpa, mert nem kapcsolódik fel semmi. Max. repülő foltokat szoktam látni. De utána semmi. Nem jön álom se, és elaludni se alszok el. Nemrégen 1 óráig próbáltam a WILD-et, de semmi haszna. Tehát a segítségeteket szeretném kérni. Olyanok ne írjanak, hogy "hagyjad, mert ilyen nincs". Kb. 1-2 hete foglalkozom megint vele, de előtte is sokáig próbálkoztam. Értsétek úgy, hogy pár hónapja.

2014. szept. 18. 17:54
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Hihetetlenül jó érzés, ha valóban kontrollálod az álmod. Valóságteszthez, az Inception-höz hasonlóan ajánlok egy totemet. Bármilyen tárgy lehet, csak tudatosítsd, hogy mit kell vele csinálnod. Lehet egy toll is, amit fel kell dobnod, és ha nem esik le, akkor tudod, hogy álmodsz, vagy hasonlók. Legalábbis nálam tökéletesen működik ez a módszer.

Építkezésnél én első alkalommal azt a hibát követtem el, hogy felrepültem, és mivel zavarta a kilátásom pár fenyőfa, ezért a kezemmel „ástam” a levegőben, mintha jediként el akarnám lökni. Nem működött, de szerencsére hamar rájöttem, hogy csak erősen kell koncentrálni rá, hogy meg tudod csinálni, és hogy minden amit magad körül látsz, az a tiéd, és te kontrollálod.

2014. okt. 9. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!